Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre Toyota Tundra V6 gass kjørelengde

The Tundra representerer Toyotas maiden venture i svært konkurransedyktig i full størrelse pickup markedet. Først introdusert i 2000, det umiddelbart fant seg opp mot amerikanske veteranene som Ford F-150 og Chevy Silverado. For å være konkurransedyktig gjennom årene har Toyota Tundra gjennomgått noen endringer, øker i både størrelse og hestekrefter. Som en konsekvens, har sin drivstofføkonomi blitt hindret. Tundra oppnår den beste gass kjørelengde med V6-motor, administrerende 16-17 mpg i byen og alt fra 16 og helt opp til 22 mpg på motorveien, avhengig av året og utstyrspakke. Du trenger
A vedlikehold budsjett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Tundra er gammel, lager luftfilter og kald luft inntak. Den opprinnelige luft induksjon system er ofte restriktive og ikke tillater din V6 å puste som det skal. For å oppnå bedre gass kjørelengde, installere en forestilling luftfilter og kald luft inntak. Det nye systemet vil levere en større mengde av kvalitet luft til motoren din, som vil forbedre forbrenningsprosessen og øke virkningsgrad på opptil 10 prosent.
2

Endre Tundra olje regelmessig og erstatte den gamle oljen med en høy-kvalitets syntetisk. Akkurat som en forestilling luftinntak støtter motorens effektivitet, så gjør syntetisk olje. Oljen begrenser friksjon og forlenger levetiden av interne motordeler. En kvalitet syntetisk er i stand til å forbedre gass kjørelengde med opptil 12 prosent.
3

Avinstaller ettermarkedet deler som tjener din Toyotas utseende heller enn ytelse. Vekt er et stort hinder når du prøver å oppnå bedre drivstofføkonomi. Fordi din lastebil er allerede tungt, vil V6 sliter med å gi nok strøm til å støtte noen ekstra vekt i form av store off-road dekk, felger, nerf barer og pensel vakter. Noen ganger må ofre estetisk verdi for besparelser på gass pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135281.html

Previous:
Next:

bensin