Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

De beste måtene å spare på gass

Bensin og pendling kostnadene kan være en stor del av den gjennomsnittlige husholdningsbudsjettet. Bensin forbruket er også en medvirkende faktor til verdens forurensningsproblem. Det er viktig å kjenne de beste måtene å spare på gass både for å kontrollere budsjettet og for å hjelpe miljøet. Pendling Mode

Vurdere å endre din metode for pendling å spare på bensin utgifter. Utnytte offentlig transport, og dette vil gi en betydelig spare på gass expenses.Carpool med en gruppe kolleger eller folk som jobber i samme nærhet. En Carpool innebærer en gruppe mennesker som deler arbeidet pendle i en privat bil. Vanligvis, deler du bensin og bompenger utgifter og alternative kjøring ansvar. Annonser ditt Carpool, eller ønske om å bli en Carpool, på lokalsamfunnet nettsteder eller bedriftens rubrikkannonser side eller bulletin board.Ask du menneskelige ressurser avdelingen om det vet om noen ride-aksje muligheter på selskapet eller i community.Bike eller gå til arbeide. Hvis du bor nær nok, muligheten til å sykle eller gå, for å arbeide ikke bare sparer du gass, men også gir mosjon, tid til å de-stress og en sjanse til å se samfunnet. Søk på nettet for sykkelstier i ditt område. Kontakt lokale sykkel klubber for å fastslå en sikker vei til jobb. Spør din bedrift hvis den har et trygt sted for deg å lagre du sykkel i løpet av dagen. Også se etter tilgjengelige dusj og garderober. Være sikker på å ha alt nødvendig sikkerhetsutstyr.
Schedule

Diskuter muligheten for fjernarbeid med din bedrift. Hvis din daglige pendle er en spasertur fra soverommet til kontoret, så du har lite i veien for bensin utgifter. Selv et par dager i uken kan gjøre en difference.Work fleksibel arbeidstid. Hvis du kan unngå rushtiden pendle, kan du være i stand til å redusere reisetid og lavere gassforbruk og kostnader.
Vedlikehold

vedlikeholde din bil for å maksimere gass kjørelengde og minimere kostnadene. Holder seg til en vanlig vedlikeholdsplan. Endre luftfiltre og overvåke dekktrykket. Tune opp bilen til tider anbefalt av bilen manufacturer.Purchase lav motstand dekk for å redusere drag på bilen og den resulterende gass consumption.Empty bagasjerommet på bilen din. Jo mindre bilen din veier, jo bedre sin gass kjørelengde.
Forskning

Kjenn bensinstasjoner i ditt område. Hold styr på de dagene de tilbudsprisen spesialtilbud og fylle opp på disse dagene. Hvis de tilbyr en rabatt for kontant betaling, ta med cash.Check nettsteder som www.gasbuddy.com eller www.gaspricewatch.com, hvilken liste de laveste gasspriser i area.Look over din kredittkort og vet som tilbyr gass rabatter eller rebates.Ask din lokale engros shopping klubb eller butikk dersom det har gass rabatter.
Diverse

Invester i en GPS (Global Positioning System). De kan spare deg for tid og penger på pendle ved å peke ut trafikk problemer og tilby den raskeste veien til din destination.Combine ærender. Jo færre turer du gjør jo mindre du vil bruke på gasoline.Change dine kjørevaner. Bruk cruise control på lange turer. Jevn hastighet reduserer gass bruk. Lukk vinduene mens på motorveien. Åpne vinduer skaper en dra på bilen og kan øke gassforbruket og regning. Drive fartsgrensen og unngå brå stopp da disse kan legge til gassforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135165.html

Previous:
Next:

bensin