Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvor kommer Californias Smog fra?

Smog i California kommer for det meste fra bil -utslipp . Fotokjemisk smog oppstår vanligvis i store urbane områder med et stort antall biler og et tørt, solrikt klima , ifølge PollutionIssues.com . Fotokjemisk smog

forbrenning av fossilt brensel produserer hydrokarboner og nitrogen oksid som reagerer med sollys for å produsere en disig blanding bestående av ozon og andre forurensende stoffer .
Los Angeles

Den første registrerte varsel om smog skjedde i 1943, da utendørs synlighet i Los Angeles falt, og folk begynte å lide pusteproblemer , kvalme , oppkast og irritasjon i øynene. I 1947 signerte guvernør Air Pollution Act for å etablere en Air forurensningstilsyn District i hver stat fylke , ifølge PBS.org .
Kontroll

kontroll av fotokjemisk smog består av tiltak for å redusere utslipp fra bil . Kontroll metoder inkluderer bruk av katalysatorer , vanlige kjøretøy utslipp sjekker og bensin med lavere volatilitet , ifølge forurensningsproblemer . California har vedtatt tiltak for å redusere smog og å forbedre den generelle luftkvaliteten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135416.html

Previous:
Next:

bensin