Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Trygg pumpe bensin

Det skjer noen ganger at din bil eller gressklipper går tom for gass, og du er ikke i stand til å komme til bensinstasjonen. En velkjent måte å håndtere dette er snylte gass fra et annet bilens gasstanken i en beholder via et plastrør, og beholderen kan deretter brukes til å fylle tanken. Den vanligste feilen folk gjør når du oppretter en hevert er slik at gassen for å nå deres munn, og potensielt forårsake seg stor skade. Her er en enkel - og, enda viktigere, trygg - måte å pumpe bensin fra en tank til en annen. Du trenger:
3/8-inch plastrør, 6 meter
Bensin canister
Vis flere instruksjoner
en

Sett den ene enden av 3/8 -tommers plastrør inn i gasstanken skal tappes. Kontroller at røret går under overflatenivået av gassen i tanken.
2

lage en løkke ut av slangen slik at bunnen av sløyfen er godt under nivået av gasstanken og enden av slangen kommer opp over gasstanken.
3

Fortsett å holde den frie enden av røret slik at det er over gasstanken, legge munnen helt over enden av røret og tegne i en kontinuerlig pust.
4

Så snart du ser gass inn i røret nådde høyden på bensintanken, stoppe suger.
5

Senk frie ende av røret under nivået av gasstanken. Gassen vil skynde seg ut. Mate den direkte inn i en frittstående bensin canister.
6

Fjern slangen fra bensin beholderen når du har så mye gass som du trenger.
7

raskt heve slangen slik at enden er over høyden av gasstanken. Du bør se gassen stop kjører gjennom slangen på dette punktet.
8

Trekk den andre enden av slangen ut av bensintanken på bilen. Når du trekker det ut, bør du også prøve å holde den oppover så ingen gass går ut av det.
9

Empty noe gass igjen i røret skal tømmes inn i gassbeholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135342.html

Previous:
Next:

bensin