Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Symptomer på Vann i drivstoffet

Det finnes en rekke måter som vann kan finne sin vei inn i bilens bensintank. For eksempel, hvis du tilfeldigvis la tanklokket av når det regner, kan vann komme inn. Hvis du bor i et svært fuktig miljø, kan fuktigheten bosette seg i tanken som vann over tid. I en sjelden situasjon, kan det hende du har den ulykke å sette gassen i tanken din som allerede er blandet med vann. Det er noen tegn på at du bør se opp for hvis du mistenker at det er vann i drivstofftanken. Bil Ikke Starte eller hopping

Motoren trenger drivstoff for å starte opp, så hvis det blir matet vann eller gass som er tungt blandet med vann, vil det ikke få gnisten den trenger for å fyre opp. Også, hvis du kjører langs, og bilen begynner å rykke og hoppe som om du er i ferd med å gå tom for gass, selv om tanken er på "F", da dette kan være et tegn på vann i brensel. Bilen hopper fordi motoren blir matet for mye vann, og starter opp igjen når selve gassen treffer system, slik at bilen til å fortsette videre.
Bad Fuel Injection

vann i en tank av gass kan ødelegge bensininnsprøytning. Over tid vil vannet føre til rust for å danne i systemet (det kan føre deler av motoren til rust over så vel). Hvis du tar bilen til en mekaniker og se rust eller annet problem med bensininnsprøytning, så det er et tegn på at du kan ha vann i drivstoffet.
Gass kjøres raskt

Ett klart tegn på at din gass tank kan ha vann i det er hvis gassen går ut raskere enn vanlig. Sjekk bilens annonserte kjørelengde per gallon og sammenligne at de faktiske miles per gallon. Hvis bilen er tom for gass for fort (forutsatt alle andre mulige problemer er utelukket), kan det være vann i tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135127.html

Previous:
Next:

bensin