Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik hevert gass ut av en tank

en hevert i sin enkleste form er en anordning - en tube - som brukes til å transportere væske fra et høyere nivå til et lavere nivå gjennom gravitasjonskraft. Gjør-det-selv hevertvirkning prosessen er vanligvis lettes ved å stikke den ene ende av røret til bunnen av en gass-tank, og deretter puste inn på den andre enden av røret. Dette, har du kanskje lagt merke til, gjør snylte gass potensielt farlig, så det kan fort føre til en munnfull bensin. Kontroll er alt når snylte bensin, som er rikelig med visuell indikasjon på hva som skjer. For å nå dette målet, må du ikke bruke noe annet enn en helt gjennomsiktig plastrør når snylte gass på den gammeldagse måten. Du trenger
5 til 6 meter av gjennomsiktig 3/8-inch plastrør
Clean bøtte eller spann
Vis flere instruksjoner
en

Sett den ene enden av slangen så langt inn i gasstanken som det går. Forsiktig blåse i den eksponerte enden av slangen og lytte etter boblende lyder for å være sikker på at den andre enden av slangen er helt nedsenket i bensin.
2

Heve området i midten av slangen ved å holde det med en hånd over hodet. Heve den midterste delen av slangen vil indusere en gravitasjonskraft tilstrekkelig nok til å trekke bensin ut.
3

Hold den eksponerte rør enden i munnen og forsiktig innhalere. Nøye overvåke den ende av røret som stikker ut fra tanken. Hensikten med dette trinnet er å trekke langsomt bensinen i røret og opp til den forhøyede punkt. En rask, aggressiv innånding vil føre til en uønsket munnfull bensin.
4

Fortsett forsiktig og langsomt puste til du ser bensin stiger rett forbi toppen av forhøyet slangen delen du holder over din hode. Fjern røret fra munnen, og veldig raskt plassere tommelen over åpningen du har vært puste på. Dette vil skape en luftlomme å holde bensin fra rygge selvfølgelig tilbake i tanken, eller utvikler seg videre inn i munnen eller på klærne.
5

Slipp enden av røret som er koblet med tommelen inn i bøtte eller spann, og - å holde midten av slangen forhøyet - slipper tommelen fra slutten av slangen. Bensinen skal flyte inn i bøtte. Når du har tegnet mengden gass du vil, senke forhøyet midtre delen av røret, og heve enden fra der gassen har blitt strømme inn i bøtte. Dette vil føre til gass fortsatt i røret for å gli bakover inn i tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135414.html

Previous:
Next:

bensin