Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bruke vanlig bensin i en Mercedes

Bruke vanlig bensin i din Mercedes er en enkel prosess og vil ikke ha drastiske innvirkning på kjøretøyet. Bensin karakterer bestemmes av oktantall, med regelmessig å ha en 87 oktan, mid grade ha en 89 oktan og premium ha en 93 oktan. Ved hjelp av høyere karakterer av bensin vil minimere "ticks" og "ping" i motoren din, og senker mengden av buildup i motoren. Mange forhandlere anbefaler å bruke premien i luksusbiler, men hvis du foretrekker vanlig eller hvis bensinstasjon er ute av premium, er prosessen med å bruke vanlig enkel. Instruksjoner
en

Park bilen slik at bensintanken ligger ved siden av pumpen.
2

Slå av motoren, som å pumpe gass mens motoren er i gang kan være farlig.
3

Åpne din gass tank og skru av bensinlokket slik at du kan sette bensinpumpen.
4

Velg din betalingsmetode på pumpe. Hvis du bruker et kredittkort, det sveip og følg instruksjonene på skjermen. Hvis du bruker kontanter, gå inn og betale ledsager før pumping gass.
5

Velg vanlig blyfri bensin ved å fjerne pumpen i tilsvarende hylster.
6

Plasser munnstykket inn i gasstanken. Trykk på "Start" eller dra i spaken for å begynne å pumpe gass.
7

Trekk opp på munnstykket i spaken for å pumpe gass inn din Mercedes. Les måleren på pumpen som gassen strømmer inn i tanken din, slik at du stopper på ønsket mengde penger eller gass.
8

Fjern munnstykket fra deg bilen og sett den tilbake i sin bensinpumpe hylster. Skru av bensinlokket tilbake inn i bilen og lukke tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135490.html

Previous:
Next:

bensin