Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kan jeg hevert Fuel Fra Automobile min?

Du kan enkelt sug drivstoff fra drivstofftanken på bilen ved å sette inn en slange med tilstrekkelig lengde i tanken og suger drivstoff inn i slangen. Hvis man så legge enden av slangen i en beholder som er tilstrekkelig lav, vil tyngdekraften sikre at brenselet vil strømme inn i beholderen. Den største potensielle problemet er å få en munnfull av drivstoff mens du prøver å suge den inn i slangen. Dette kan lett unngås ved å benytte den riktige teknikk og en tilstrekkelig lang slange. Du trenger
3/8 tommer diameter klar plast slange (seks meter eller mer)
Container for drivstoff
Vis flere instruksjoner
en

Åpne lokket på bensintanken på bilen din, og sett slangen inn i tanken. Skyv den ned så langt som mulig. Sett en tom gassbeholder på bakken ved siden av bilen. Hold det gjennomsiktige røret, slik at den gjør en hel sløyfe i luften før den andre enden strekker seg ned mot beholderen på bakken. Grunnen til at du bør få en seks fot tube er å sikre at du kan gjøre en slik loop og fremdeles ha nok rør for å forlenge ned til gassbeholder under.
2

Suck på røret for å trekke brenselet opp gjennom røret. Trekk luften i svært sakte og jevnt. Siden du har en klar slange, kan du se drivstoffet kommer opp og fylle røret. La drivstoffet fylle sløyfen parti av røret. Drivstoffet som bosetter seg i den nedre halvdelen av loopen vil sikre at væsken vil bo i slangen selv om du ikke klarer å bruke sug til enhver tid. Som et resultat, vil du ikke å suge med stor kraft og ende opp med drivstoff i munnen.
3

Stopp suger når drivstoffet er helt fylt looping delen av røret og reiste noen få inches utover det. For å sikre at så lite av drivstoffet reiser tilbake ned som mulig, umiddelbart lukke enden av røret med tommelen når du tar den ut av munnen din. Hvis du ikke kan tid det riktig og mer enn en tomme eller så av drivstoff gikk tilbake inn i bensintanken, plasserer røret inn i munnen og suger igjen til du kommer til før nivået i røret.
4.

Plasser spissen av røret inn i beholderen, samtidig som lukker enden med tommelfingeren. Fjern tommelen og la drivstoffet renne ned i beholderen. Når den ønskede grad av brennstoff har strømmet inn i beholderen, begynne å trekke røret ut av kjøretøyet. For å sikre at den siste bit av drivstoff i røret renner ut i container i motsetning til søl på gulvet, rette røret (angre loop) og løft opp den enden som var tidligere inne i kjøretøyets gass tank. La alt drivstoffet tømmes i beholderen.

Husk at drivstoff vil fortsette å strømme for noen flere sekunder etter at du trekker den ene enden av røret ut av kjøretøyet. Så observere beholderen og begynne å dra røret ut av bilen litt før du kommer til ønsket drivstoff nivå i beholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135336.html

Previous:
Next:

bensin