Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvor å Fastsette Dårlig gass kjørelengde

Bevaring av bensin har kommet i forkant av folks tanker. Enten du er ute for å redde planeten, din bankkonto eller begge deler, er det mange ting du kan gjøre for å redusere mengden gass du bruker hver dag. Instruksjoner
en

Fjern alle unødvendige elementer fra bilen din. Hvis du har en tendens til å kaste alt i bagasjerommet og rense den ut hvert halvår eller så, er det på tide å endre vaner. Lossing en ekstra 50 pounds av lærebøker, klær og bagasje vil kutte drivstoffeffektiviteten med et helt prosentpoeng. Som legger opp i løpet av et års kjøring, så får at junk ut av bagasjerommet.
2

holde dekkene i god form. Slitte eller feiljustert dekk føre til at motoren bruker mer drivstoff. Hvis du ikke er sikker på om innretting din, få på en trygg bred vei, går ca 40 miles i timen og la gå av hjulet kort. Hvis bilen svinger til høyre eller venstre, er du brenner ekstra drivstoff.
3

Sakte ned. EPA har bestemt at for hver kilometer per time over 55 du kjører, mister du ca 1 prosent av drivstofføkonomi. Hvis du suse langs på 75, forbrenner du 20 prosent mer enn å kjøre 55 år.
4

Opprettholde bilen som rådet i service manual. Dette inkluderer oljeskift, periodiske inspeksjoner og regelmessige tune-ups. Hvis du vet at noe er galt med bilen din, må du ikke sette av reparasjon. Det vil ende opp med å koste deg mer i det lange løp, og din gass kjørelengde vil lide i mellomtiden. Noe som påvirker bilen din sannsynligvis vil påvirke gass kjørelengde.
5

Slå av bilen din hvis du kommer til å bli tomgang i mer enn 30 sekunder. Du har kanskje hørt at det tar mer drivstoff å starte en bil enn å la den gå i fem minutter, men det er tull. Du kaster bort gass hvis du sitter fortsatt med motoren i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135070.html

Previous:
Next:

bensin