Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Råoljepriser Vs. Bensin Pumpe pris

Amerika er den største importør av råolje, med amerikanske forbrukere bruker mer enn 19 millioner fat petroleumsprodukter daglig fra og med 2008, i henhold til Department of Energy. Råolje og bensin prisene har en direkte innvirkning på den amerikanske forbrukeren. Siden bensin er fremstilt av råolje, vil eventuell korrigering av råolje påvirke prisen på bensin. Definisjon

Råolje består av hydrokarboner, en væske som finnes i underjordiske reservoarer i sin naturlige tilstand. Stoffet er dannet av rester av planter og dyr som fantes for lenge siden, og ble dekket av et sedimentlag. Med været forandrer seg og press, forblir formes til hydrokarboner anses råolje i dag. Disse hydrokarboner brytes ned av raffinerier i bensin.
OPEC

Organisasjonen av oljeeksporterende land (OPEC) spiller en betydelig rolle i å forsyne råolje. Denne organisasjonen består av 12 land i Midtøsten, og det produserer opptil 40 prosent av verdens oljeforsyning. Den har to tredjedeler eller flere av verdens reserver av råolje. Siden starten av OPEC i 1960, har det utøvd sin makt over medlemmer ved å sette produksjonsbegrensninger for sine medlemmer. Uansett posisjon OPEC tar hensyn råoljeproduksjon påvirker prisen på bensin på pumpen. Høyere råoljeproduksjon resulterer i lavere gasspriser, og enhver reduksjon i produksjonen øker bensinprisene.
Turmoil

Ustabilitet rundt om i verden påvirker prisen på råolje olje, samt bensin priser. Amerikanske forbrukere så førstehånds effekt på gassprisene i 1973 under den arabiske olje-embargo, den iranske revolusjonen i 1978, Iran /Irak-krigen i 1980 og senere den persiske Gulf-krigen i 1990. Reduksjonene i råolje kapasiteten i disse tider med uro resulterte i høyere bensin priser på pumpen.
Demand

Etterspørselen etter bensin øker prisen på bensin og råolje. Når det er høy etterspørsel, leverandører finner det vanskelig å opprettholde tilstrekkelig tilførsel for å tilfredsstille etterspørselen. Et eksempel på dette var da den økende etterspørselen etter bensin i 2008 førte til amerikanske bensinpriser over $ 4 per gallon. På den annen side, når etterspørselen etter bensin er lav, prisene på pumpen nedgang.
Svingninger

Enhver forstyrrelse i råolje forsyning påvirker bensin prisene. Økende etterspørsel etter bensin i verden fører til press på råolje leverandører for å øke produksjonen. Selv om råolje er den viktigste grunnen bensin prisene øker, er det ikke den eneste begrensende faktor. Endring i værforhold, raffineri problemer, detaljhandel stasjon konkurranse så vel rørledning leveranser også påvirker bensin prisene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135368.html

Previous:
Next:

bensin