Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan konverterer jeg Miles i timen til miles per gallon?

Få et bedre bilde av din drivstoffeffektiviteten med å bestemme miles du får ut av hver gallon av gass. Du må bruke både hastigheten i miles per time og hvor mye gass du putter inn i bilen for å avgjøre din effektivitet. Som kjøre-og veiforhold og bil merker og modeller er forskjellige, vil dine beregninger ikke være den samme som for en annen bil eller sjåfør. Følg alltid alle fartsgrenser og kjøring lover når samle inn informasjonen. Du trenger
Papir og blyant (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Fyll opp bensintanken til full.
2

Tilbakestill trippteller til 0 miles. Hvis bilen din ikke har en trippteller, noter total kjørelengde og skrive det på et stykke papir.
3

Drive for en time.
4 < p> Beregn antall miles per time ved å se på tripteller å bestemme avstand. Dele distansen reist med tidspunktet for en time for å finne ut din gjennomsnittlige hastighet. For eksempel, hvis du gikk 30 miles i én time, 30 miles /en time = 30 miles per time. (Hvis bilen din ikke har en trippteller, trekker den totale miles vist på kilometertelleren før turen til figuren nå vist seg å komme fram til totalt miles reiste.)
5

Toppen av din gasstanken og se på hvor mye gass som kreves for å fylle den. Dette tilsvarer mengden av gass som du brukte på stasjonen.
6

Del antall liter som brukes av tid til å finne antall liter per time som brukes av kjøretøyet. For eksempel, to liter /en time = 2 liter per time.
7

Finn miles per gallon ved å dele hastigheten med antall liter per time. For eksempel 30 miles per time /2 liter per time = 15 miles per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135403.html

Previous:
Next:

bensin