Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en S-10

The Chevy S-10 pickup lastebil er en mindre lastebil fra General Motors. Den kommer vanligvis med et åpent førerhus med plass til 3-5 avhengig av modell type. Selv lastebiler og større kjøretøy ikke vanligvis få gassen kjørelengde standarden på mindre biler, er det noen måter du kan forbedre dagens gass kjørelengde din S-10 mottar. Forbedre miles per gallon på bilen din kan betydelig spare deg for penger i løpet av et år. Instruksjoner
en

Roll opp vinduene på Chevy S-10. Å ha vinduene skaper ned drag, spesielt ved høye priser av hastighet.
2

Kontroller dekktrykket på alle fire dekkene. Sjekk bruksanvisningen for spesifikasjoner for dine dekk og optimal PSI. Lavt dekktrykk kan føre til redusert MPG. Dette fungerer bare for de vanlige dekk på lastebilen. Hvis du har lagt en annen størrelse av dekk til lastebil, kan du finne PSI trykt på siden av dekket.
3

Fjern alle overflødige elementer fra lastebilen førerhuset. Elementene tynge lastebilen og tvinge den til å bruke mer gass for å reise den samme distansen.
4

Slå av klimaanlegget. AC bruker gass og reduserer kjørelengde. Men du kan kjøre viften uten å trekke på gassen.
5

Installer en drosje dekslet på toppen av lasteplanet. Førerhuset deksel reduserer mengden av vind som kommer inn i baksiden av lastebilen. Selv om det ikke veier bilen noe ned, vil den aerodynamiske modifikasjoner øke MPG.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135274.html

Previous:
Next:

bensin