Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan du får de beste gass kjørelengde fra en gammel Ford

Mens det avhenger av nøyaktig merke og modell for eldre Ford, er sjansen stor for at det ikke oppnår gass kjørelengde kan sammenlignes med nyere biler. Selvfølgelig, hvis Ford er en eldre Festiva eller Escort, så din drivstofføkonomi bør, i det minste, være respektable. Imidlertid vil en tidlig Thunderbird, F-150 eller Mustang forståelig sakker akterut. Det er direkte skritt du kan ta for å øke gass kjørelengde på disse eldre modellene. Instruksjoner
Riktig å forbedre en eldre bil er drivstofføkonomi
en

Endre eldre Fords olje omtrent hver 3000 miles. Som din Ford bil eller lastebil aldre, er det viktig at du holder motoren går jevnt. Hvis motoren kjører effektivt, vil det brenne mindre gass.
2

Sjekk dine Fords andre væsker også, inkludert overføring saken og differensial og sørge for at de er på riktig nivå. Hvis den gamle Ford er drevet daglig, bør du ha væskene skiftes minst en gang i året.
3

Sjekk din gamle Ford luftfilter regelmessig. Et tett luftfilter kan drastisk redusere bilens drivstofforbruk. Hvis du finner ut at filteret er skittent, kan du rense den ut med en luftkompressor eller ved å banke lett det å fjerne støvet. Hvis filteret er alvorlig tilstoppet eller svært skittent, erstatte den med et nytt filter.
4

Kontroller dekkenes lufttrykk og sørge for at de er fylt opp til nivået anbefales på sideveggen. Dekk som ikke er fullt oppblåst vil redusere Fords gass kjørelengde.
Andre metoder for å øke en eldre bil er gass kjørelengde
5

Hjelp din gamle Ford miste vekt. Hvis Ford bil eller lastebil er en klassiker, er det sannsynligvis allerede et tungt kjøretøy. Derfor vil noen ekstra vekt gjør motoren arbeidet så mye vanskeligere og ytterligere redusere drivstofforbruk. Fjern overflødig last fra stammen eller seng og avinstallere ettermarkedet tilbehør.
6

Drive din eldre Ford bil eller lastebil under fartsgrensen. Faktisk, å kjøre i 60 km /h eller lavere bidrar til å øke dine miles per gallon. Husk at aggressiv kjøring vil redusere Fords gass kjørelengde. Akselererende og stopper plutselig bør unngås.
7

Roll ned vinduene ved lavere hastigheter i stedet for å bruke air condition. Når klimaanlegget pumpen er i gang, tvinger det motoren din til å ta på seg ekstra arbeid. Dette, i sin tur, Avfall gass. Men når du kjører din gamle Ford bilen i hastigheter over 45 km /h, er det mer økonomisk å bruke klimaanlegget når det er for varmt til å gå uten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135295.html

Previous:
Next:

bensin