Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan beregne liter per time

For å beregne liter per time, må du først å beregne strømmen av vann eller væske gjennom et rør. Dette gjøres ved først å bestemme arealet av vann i et rør. Når området med vann i et rør er blitt funnet at mengden strømning gjennom røret må bli beregnet. Du må deretter multiplisere det endelige resultatet av de riktige faktorene for å finne målingen for liter per time. Du trenger
Målebånd
Stoppeklokke
Vis flere instruksjoner
Bestem Area of ​​Water i en Pipe
en

Bestem radius på røret som bærer vannet. Måle diameteren av røret med et målebånd, og dele antall av to. Dette vil bli angitt med bokstaven r.
2

Mål avstanden fra toppen av røret til toppen av vannet som strømmer gjennom røret. Dette vil bli angitt med bokstaven x.
3

Angi forskjellen på radius minus måling i trinn 2, eller rx.
4

Mål Bredden på vannet i rørledningen fra overflaten av vannet. Dette vil bli angitt med bokstaven z.
5

Beregn det totale arealet av røret. Bruk ligning Område = (Pi XR (kvadrerte)) /2 + (RX) (2r + z) /2. Resultatet være i centimeter at du må konvertere til meter.
6

Mål lengden av røret for å finne ut hvor lenge det er i meter.
7

Drop et objekt, så som en plastflaske, i den ene ende av røret, og hvor lang tid det tar å nå den andre enden. Bruk en stoppeklokke til annen objektet.
8

Del lengden av røret ved hvor lang tid det tok objektet å reise lengden av røret. Dette vil gi deg hastigheten av vannet i meter per sekund eller m /s.
Bestem Antall Flow
9

Bestem mengden av vannstrømmen i røret. Bruk ligningen Q = V x A. V er hastigheten fra trinn 7, og A er arealet fra trinn 5 i seksjon 1.. Resultatet vil være kubikkcentimeter per sekund.
10

Multipliser resultatet med 60 for å avgjøre kubikkmeter per minutt.
11

Flere de kubikkmeter per minutt for 1699 å bestemme måling for liter per time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135108.html

Previous:
Next:

bensin