Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan fortelle om en bil Har Bad Gas

Biler med dårlig gass viser noen svært tydelige symptomer. Forhindre at problemet begynner med å velge riktig oktantall når fyre --- en eiers manuell, en produsent eller en kvalifisert reparasjon person kan bidra til å identifisere riktig oktantall for hvert kjøretøy. Gass kan også bli forurenset med skitt og rust eller mangler den nødvendige mengden av tilsetningsstoffer fra produsenten. Billig gass er noen ganger vannet ned, slik at bilen til å reagere dårlig ved akselerasjon eller tomgang. Noen tester kan tyde på at dårlig gass kan være årsaken til bilens dårlig ytelse. Instruksjoner
en

Start bilen og la den varmes opp. Lytt til motoren som bilen idles; "banking" og "pinge" lydene er indikasjoner på at gassen ikke har nok oktan i den. Hva er merket som høy ytelse oktan gass kan noen ganger blandes med lavere ratede gass, forårsaker oktantall å slippe og ikke være tilstrekkelig for bilen.
2

Drive bilen og utføre flere tester på det --- det er best å gjøre dette når trafikken er lys. La bilen tomgang på en gate lys og deretter se hva som skjer når du akselererer. Biler som nøler eller stall kan ha dårlig gass i tanken. Grov tomgang mens du sitter på en lys eller stoppskilt er en annen indikator.
3

Drive bilen ned en gate. Når du akselererer, legg merke til hvordan bilen reagerer. Nøling, treg akselerasjon og dårlig respons kan bety dårlig gass. En backfiring kjøretøy er et annet tegn gassen er av dårlig kvalitet, spesielt hvis bilen begynner backfiring rett etter gass har blitt lagt til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135502.html

Previous:
Next:

bensin