Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Nissan Murano

Nissan Murano ble utgitt i 2003 og representerte Nissan sin første inntreden i crossover SUV markedet. Gjennom de påfølgende årene, kom Murano er utstyrt med en 3,5 Liter, V-6 motoren i stand til å produsere en respektabel 245 hestekrefter. Med samme grunnleggende motor og lignende karosserivarianter, i gjennomsnitt de '03 og '09 Nissan Muranos ca 18 miles per gallon i bykjøring og 23 på motorveien. Uavhengig av din Muranos år, det er skritt du kan ta for å møtes, og til og med overgå, disse drivstofføkonomi benchmarks. Instruksjoner
en

Fjern lasten fra din Nissan Murano. Ekstra vekt oversettes til ekstra arbeid for motoren din, som skjærer inn drivstoffeffektivitet. Selv en ekstra 100 kg. av vekten vil koste deg på gassen pumpen. Dermed unngår haling unødvendig last når du kjører din Murano. Fjern verktøykasser eller bagasje, og avinstallere overdimensjonerte dekk samt eventuelle andre ettermarkedet tilbehør.
2

Ikke hale noe på toppen av Murano, selv om den er utstyrt med en takgrind. Ikke bare dette tillegget ekstra vekt, det ruiner aerodynamikk av din SUV. Denne kombinasjonen har en drastisk og negativ effekt på gass kjørelengde.
3

Hold Murano hastighet under 60 miles per time. Når du begynner å overgå 60 mph, må motoren jobbe hardere og du begynner å miste drivstoffeffektivitet. Faktisk, ifølge US Department of Energy, tilsvarer hvert 5 miles per time over 60 til en ekstra 24 cent per gallon av gass. Når det er mulig, bruke Muranos cruise kontroll for å bidra til å begrense hastigheten din.
4

Opprettholde din Nissan Murano. Riktig vedlikehold av motoren din vil hjelpe den kjøre mer effektivt. Dette i sin tur vil øke gass kjørelengde. Skifte olje ca hver 3000 til 6000 miles. Sjekk også luftfilteret ofte og rengjør eller skift det når det er nødvendig. Ren, ny olje og filtre vil øke drivstofføkonomi.
5

Sjekk din Murano dekk for å se om det er tilstrekkelig oppblåst. Under-oppblåst dekk føre til ekstra belastning på motoren din og resultere i lavere miles per gallon. Se på sideveggene på dekkene for riktig trykk.
6

Unngå å lage overdreven, sløsende turer i din Nissan Murano. Planlegge og prøve å konsolidere dine ærend, slik at du trenger bare gjøre en tur. Ved planlegging, velger ruter som er hensiktsmessig ennå unngå tung trafikk områder, stoplights og fjellterreng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135283.html

Previous:
Next:

bensin