Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Den beste måten å øke gass kjørelengde

Gassprisene har folk prøver å finne måter å forbedre sin gass kjørelengde. Kort med å kjøpe en hybrid som gir deg høyere gass kjørelengde, er det flere måter å gjøre mest mulig ut av gass ditt. Før du selv får i bilen, kan du spare penger på gass ved å nøye planlegge dine turer slik at du kan kombinere flere ærend inn en tur. Minimere bortkastet Gass

Gass kan fordampe fra gasstanken i varme temperaturer. For å minimere dette, prøv å parkere bilen i skyggen slik at bilen blir utsatt for kjøligere temperaturer. Hvis du har tilgang til en garasje, bruk den til bilen din fordi det er en garantert skyggefullt sted. Du kan også ved en frontruten skygge til å senke bilen temperatur. For å redusere fordampning av gass når bilen utsettes for varmt vær, stramme gasskappe helt hver gang du fyller opp med gass og ikke toppen av. Bankrate.com hevder at 147 millioner liter gass er bortkastet per år fordi gasskapper ikke er skrudd ordentlig på.
Gjøre bilen mer aerodynamisk

Når du laster elementer på taket av bilen gjør det bilen mindre aerodynamisk. Når du reiser på motorveien, ikke rulle ned vinduene fordi det skaper drag, noe som øker mengden energi som trengs for å kjøre bilen. Edmunds.com hevder at det er like effektivt å bruke air-condition på riksveg hastigheter som det er å rulle ned vinduene. Du kan også øke gass kjørelengde ved å redusere vekten i bilen ved å ta ut elementer du ikke trenger.
Drive Smartere

Hver gang du gulvet gasspedalen, er du redusere ditt drivstoff kjørelengde. Akselererer sakte mer effektiv enn rask akselerasjon. Ifølge Edmunds.com, kan besparelsene fra å kjøre moderat totalt over 30 prosent. Også ifølge Bankrate.com, hvis du kjører 70 miles per time i stedet for 55 km i timen, vil du bruke 17 prosent mer gass. Når du kjører på motorveien, bruker cruise control. Cruise control sparer gass fordi bilen ikke akselererer og bremser så mye hvis du var presser gassen pedal selv. Når det er mulig, unngå å ha bilen på tomgang mens den er i gang. Større biler bruker mer gass på tomgang enn mindre biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135192.html

Previous:
Next:

bensin