Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan vet jeg om du har gass i tanken din

Hvis du har problemer med å starte eller holde motoren i gang, kan det hende du har gått tom for gass i tanken din. Hvis du ikke har en gass manometer eller du tror at du gass måleren er feil, er det noen enkle måter å fortelle om det er gass til stede eller ikke. Forsøk på å kjøre en motor med lite eller ingen gass kan skape mange problemer, fra å bringe sediment fra tanken inn i drivstoffledningen for å skape en luft-blokk. Det beste er å finne ut om det er gass uten å prøve å kjøre motoren. Du trenger
Flat skrutrekker
3 'stykke bomull tau
Vis flere instruksjoner
en

Rist tanken om motoren du prøver å kjøre er liten nok til å gjøre det. Hvis du kan høre væske sloshing inne, så er det sannsynlig gass i tanken din. Hvis du ikke kan riste tanken eller annen grunn, fortsetter videre til neste trinn.
2

Åpne tank og lukte det. Dersom det lukter sterkt av gass - sterk nok til litt såre nesen - så det er gass i tanken. Hvis det lukter gass, eller du kan ikke fortelle, da har du sannsynligvis gått tom for drivstoff.
3

Ta et stykke bomull tau og mate den ene enden av det inn i tanken før tau føles som den har truffet bunnen av tanken.
4

Tegn tauet tilbake ut av tanken og undersøke slutten. Hvis det er tørt, så er det ingen gass i tanken. Hvis det er bare litt fuktig, da du mest sannsynlig har for lite gass for at motoren skal fungere.
5

Bruk en flat skrutrekker, fjern slangeklemme og slange fra innløpet side av drivstoff filter, eller koble fra drivstoffslangen fôring inn i forgasseren.
6

Engage drivstoffpumpen og vente i 15 sekunder. Hvis ingen bensinpumpene ut av enden av slangen, så er det ingen drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135216.html

Previous:
Next:

bensin