Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Påfyll gassbeholdere

gassbeholdere blir brukt til å transportere bensin til en bil som har gått tom for gass, eller de kan brukes til å lagre bensin for bruk i en generator, gressklipper, strøm vaskemaskin eller en annen gass-drevet enhet . Siden bensin er svært brennbart, må du utvise ekstrem forsiktighet ved fylling, transport og håndtering av en gassbeholderen. Du trenger
gassbeholderen
Wet wipes
Vis flere instruksjoner
en

Tøm gassbeholderen helt før den transporteres til bensinstasjonen. Du kan bruke alle gjenværende bensin i bilen eller gressklipper, for eksempel.
2

betale for bensin kjøp på pumpen eller inne i bensinstasjonen butikken. Du kan beregne kostnadene ved å multiplisere gassprisen med antall liter som holdes i beholderen.
3

Fjern gassbeholderen fra bilen din og plassere den tomme gassbeholderen på bakken i foran bensinpumpe.
4

fjerne eventuell statisk elektrisitet ved å berøre en gjenstand i nærheten (som bilen), og deretter fjerne gassen kan cap og tut.
5

Lokaliser "streken" på den side av gassbeholderen. Du kan ikke fylle en gassbeholderen helt til topps, da det vil føre til lekkasje.
6

Velg bensin klasse, legges hele bensinpumpe munnstykket inne i gassbeholderen og begynne å pumpe. Fortsett å pumpe inntil pumpen stopper automatisk. Dette skjer når du har gått tom for penger, eller når nivået av gassen når tuppen av pumpe dyse.
7

Flytt pumpen munnstykket inne gassen kan så det er på samme nivå som den streken. Fortsett å pumpe gass, men pumpe det i et saktere tempo ved å bruke mindre press på avtrekkeren. Fortsett til pumpen slår seg av (dette vil skje når du går tom for penger, eller når gassen når nivået av dysen).
8

Fjern pumpen munnstykket fra gass kan og erstatte den i holderen. Erstatte gass kan cap, slik den er skrudd godt til.
9

Tørk gassen kan utvendig med en våtserviett for å fjerne noen drypp av bensin.
10

Plasser gass ​​kan inni bilen på et sted der den ikke velter mens bilen er i bevegelse. På gulvet mellom passasjersetet og dashbordet er et bra sted.
11

Gå inn i bensinstasjon butikken for å hente endring (hvis aktuelt).
12

Kjør hjem (eller til det endelige bestemmelsesstedet for gassbeholderen) uten å gjøre noen unødvendige stopp og umiddelbart fjerne gassbeholderen fra kjøretøyet. Det er farlig å transportere en svært brennbart stoff som bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135215.html

Previous:
Next:

bensin