Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan finner jeg en Chevron Station?

The Chevron Corp er et stort oljeselskap med hovedkontor i San Ramon , California , i nærheten av San Francisco. Chevron markeder drivstoff og smøremidler til forbrukere under Chevron og Texaco merkenavn og Caltex- etiketten. Selskapet har stasjoner i Asia , Australia og Nord-Amerika . En av selskapets tusenvis av merkede stasjoner er trolig i nærområdet et faktum du kan bekrefte ved å besøke selskapets hjemmeside . Du trenger en Web browser
Vis flere instruksjoner
en

Åpen Chevrons bedriftens nettsted i en nettleser. Fra menyvalgene nær toppen av siden, velg " Produkter og tjenester ". Klikk på linken til " Drivstoff og stasjoner " under " For drivere . "
2

Velg ditt land fra den resulterende websiden. For USA , ved å velge fra Chevron eller Texaco merkevare. For andre land , se etter et område merket "stasjon finder " eller "finn en stasjon " på neste webside .
3

Skriv inn et postnummer eller postnummer fra " finne en stasjon " blank (omgitt av en rød ramme ) og klikk" Go ".
4

Finn den nærmeste stasjonen til posisjonen din på kartet. For en mer nøyaktig plassering, klikk på fanen " Stasjoner nær deg " for å skrive inn en adresse som vil deretter bli lagt ut på kartet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135381.html

Previous:
Next:

bensin