Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2003 Mitsubishi Eclipse

The 2003 Mitsubishi Eclipse var tilgjengelig med to motoralternativer: den kraftigere 3,0 liters V-6 eller den litt mer økonomisk 2,4 liters, fire-sylindret. Utstyrt med 2,4 motor, klarte '03 Eclipse 21 mpg byen og 28 mpg på motorveien. Den beefier V-6, med en manuell girkasse klart å oppnå nøyaktig vurdering som V-4, mens den automatiske kom like bak på 20 og 27 miles per gallon. Du kan hjelpe din Eclipse møte disse merkene, og kanskje overgå dem, ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
Vedlikehold
en

Ta '03 Eclipse til en mekaniker for en vanlig melodi. Din mekaniker bør undersøke bilens drivstoff injektorer, tennplugger og oksygen sensorer. Hvis noen av disse delene på Eclipse din ikke fungerer riktig, kan de koste deg på gassen pumpen. En årlig melodi vil holde Mitsubishi kjører mer jevnt som det aldre og forbedre gass kjørelengde.
2

Har din Mitsubishi olje skiftes hver 3000 til 5000 miles. Hyppige oljeskift vil holde motoren på optimal effektivitet mens vokter mot slam og friksjon. Dette, i det lange løp vil øke drivstoffeffektiviteten. Du kan også bidra til å begrense belastningen på motoren din ved å kjøpe syntetisk olje eller lav viskositet.
3

Sjekk din Eclipse luftfilter. Et skittent filter vil hindre flyten av ren luft og i hovedsak kvele motoren din. En motor som ikke har en kvalitet luftstrøm vil brenne mer gass. Hvis du må endre filteret, vurdere å kjøpe en kvalitet, prestasjonsbasert filter, slik det er utformet for å gi optimal flyt av luft og er gjenbrukbare.
4

Sjekk dekkene på din Mitsubishi Eclipse . Dekkene skal blåses opp til trykket merket på sideveggene. Hvis ikke, legger luft. Dekk som ikke oppblåst riktig vil gjøre det vanskeligere på motoren din og legge til din regning på bensinstasjonen. Som det fremgår av Federal Trade Commission, kan fullt oppblåst dekk du spare opptil tre prosent når det gjelder gass kjørelengde.
Driving for bedre kjørelengde
5

Hold et øye på speedometeret ditt. Selv om det kan være fristende å sette pedalen til medalje når du kjører din Eclipse, må du motstå trangen hvis du ønsker å få bedre gass kjørelengde. Når du overgå 60 mph, begynner du å miste drivstoffeffektivitet på en drastisk rate. Ifølge US Department of Energy, hver 5 mph over 60 er det samme som å plassere 24-cent skatt på gass din.
6

Prøv å holde motoren på et lavere turtall. Du kan oppnå dette ved å gå gjennom girene så raskt som mulig. Når du er i fart, bruke cruise control eller overdrive gear. Hvis du klarer å holde motoren på et konstant, jevn RPM, bør du se fordelene av økt gass kjørelengde.
7

Slå '03 Eclipse av i stedet la den gå på tomgang i lange perioder av tid. Slik at bilen gå på tomgang er en av de beste måtene å oppnå null miles per gallon. Dermed, hvis du finner deg selv i gridlock, bare slå av tenningen og vent.
8

begrense mengden av tiden du bruker klimaanlegget og annet tilbehør. Når du kjøre AC eller tilbehør, har motoren din for å kompensere og gi mer makt. Som et resultat, reduserer du din drivstofføkonomi. I løpet av sommeren, kan du prøve å rulle ned vinduene ved lavere hastigheter. Ved høyere hastigheter, rulle opp vinduene og bruke AC sparsomt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135303.html

Previous:
Next:

bensin