Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 4,3 Chevy Engine

Med høyere gasspriser, er drivstoffeffektivitet en big deal. Det er spesielt tilfelle hvis du har en lastebil eller varebil med en 4,3 Chevy motor. Store kjøretøy brenne mer gass, men med noen enkle vedlikehold og omsorg, det finnes måter å øke effektivitet og betydelig kutte ned på din årlige drivstoffkostnader. Du trenger
injektorer
Vis flere instruksjoner
en

blåse dekk som er lav i press. Sjekk din bil for å finne ut dine dekktrykk nivåer. Hold dekktrykk nivåer opp til å forbedre omkrets og forbedre slitebanen slites når du kjører.
2

Sjekk dine belter og erstatte dem når det er nødvendig. Korroderte og utslitt belter ta mer makt til å brenne og føre til at Chevy å brenne mer gass.
3

Hell drivstoff injektor inn i drivstofftanken og kjøre bilen.

4

Endre olje og filter ofte for å øke effektiviteten. Sjekk dine væsker og sørge for at de er fulle. Hold kjølevæske nivået høyt i sommer.
5

Hold lastebil eller varebil lys i lasten. Fjern unødvendige tung last fra bilen din. Tunge biler bruker mer gass på grunn av luftmotstanden.
6

Minimer bruke klimaanlegget i sommer. Klimaanlegg sette en last på bilen din og forårsake en hemsko. Åpning vinduer årsaker drar også, men ikke i samme tempo som klimaanlegg gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135144.html

Previous:
Next:

bensin