Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

The Best drivstoffbesparende Cars å lease

En rekke drivstoffeffektive biler er tilgjengelig for leie. Velge hvilket alternativ som er best kan være en utfordring og er avhengig av preferanser og tiltenkt bruk. De mest effektive biler blande en høy by og på motorvei kjørelengde rente, samtidig som påliteligheten til kostpris. De fleste av disse kjøretøyene er sedan, utnytte lettere vekter for å oppnå optimal gass kjørelengde. Disse alternativene levere en rekke komfortable pakker og garanti alternativer. Honda Insight

Honda Insight opererer under Eco Assist System, en effektiv funksjon muliggjør bedre drivstofføkonomi. Koster mindre enn Toyota Prius, oppnår Honda Insight 40 mpg highway og 43 motorveien, noe som gjør det til en leder blant drivstoff-effektive biler. En 1,3-liters firesylindret motor er langt fra kraftig, men leverer den økonomiske bilkjøring ønsket av budsjett-minded drivere. Honda Insight er tilgjengelig i tre ulike alternativer, som hver leverer en rekke funksjoner på rimelige priser.
Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid oppnår 45 mpg highway og 40 byen, noe som gjør det til en leder blant drivstoffeffektive bil valg. Hondas IMA (Integrated Motor System) driver denne hybrid til større avstander med færre fill-ups. Den lille firesylindrede, 110-hestekrefter motor bidrar til å holde gassen nede. Tilgjengelig i en modell, er Honda Civic Hybrid konkurransedyktig priset, men likevel dyrere enn Honda Insight.
Volkswagen Golf TDI

Volkswagen Golf TDI leverer 27 miles per gallon byen og 42 highway. TDI opererer på en rentbrennende dieselmotor, gir det en økning i highway kjørelengde ovenfor andre konkurrenter. Den 2,0-liters, firesylindret kuppet er tilgjengelig med en rekke funksjoner. Selv om Golf er tilgjengelig som en firedørs modell, tilbyr to-dørs den mest effektive gass kjørelengde på grunn av sin lavere vekt. Dette kuppet er konkurransedyktig priset å konkurrere med mange av de andre drivstoff-effektive biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135289.html

Previous:
Next:

bensin