Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Audi Drivstoffkrav

Audi har vært å innføre amerikanerne til solid tysk auto prosjektering siden 1969. I dag sine biler bruker motorer som inneholder imponerende automotive teknologier som turboladere, direkte innsprøytning og turbo-diesel teknologi. Men den ekstra ytelsen og effektiviteten disse forbedringene gi kreve å betale noen stenger oppmerksomhet til Audis drivstoff krav. Premium

Alle nye 2010-2011 Audi-modeller som selges i USA som ikke bærer merket "TDI" krever premium gass. Den 2001-2004 Audi A4 kan kjøres på vanlig 87 oktan gass, men eksperter stillbilder anbefales å bruke premien. En rask titt på innsiden av drivstofftanken døren kan bekrefte hva gass er nødvendig for eldre Audi-modeller. Premium gass er vanligvis 91 oktan eller høyere.
Diesel

Audi har produsert mange diesel modeller i det siste, og en pioner i moderne "turbo-diesel" motor, først introdusere det i 1989. I Nord-Amerika, å eie en Audi med en dieselmotor betyr fylle den med lavt svovelinnhold diesel bare. Fylle den med bensin vil forårsake alvorlig skade på motoren. De fleste moderne dieseldrevne Audi biler har en "TDI" merke et sted på baksiden av bilen.
Hva med vanlige?

Ingen nylige Audi-modeller solgt i Amerika har vært i stand til å akseptere vanlig gass uten å risikere tung motor banking. Knocking er forårsaket av drivstoff og luft partikler eksploderer inne i en motor sylinder før de når riktig temperatur. Vanligvis betyr tilstedeværelsen av en turbolader i en motor den trenger premie. Mange av Audis amerikanske utvalg av biler bruke noen form for turbolader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135374.html

Previous:
Next:

bensin