Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvor mye Aceton skal jeg sette i My Gas Tank?

Aceton som drivstoff additiv er et kontroversielt tema. Mange sjåfører rapporterer om en 10 til 15 prosent økning i drivstoffeffektivitet når du legger små mengder aceton til sin gass tank. Noen mekanikere hevder at eventuelle økninger i kjørelengde skyldes feil i testing. Du kan teste effekten i motoren din ved å legge aceton neste gang du fyller tanken. Aceton som et drivstoff additiv

Aceton reduserer overflatespenningen i bensin, noe som fører til mer fullstendig fordamping og dermed grundigere forbrenning innenfor motoren din. Siden bilen din brenner drivstoffet mer fullstendig, bør kjørelengde øke. I tillegg til bedre kjørelengde, har brukere av aceton som drivstoff additiv rapportert en økning i hestekrefter, lengre levetid og mindre hydrokarbon-utslipp.

Pure aceton kan kjøpes på de fleste stoff butikker, men det er mer kostnadseffektivt å kjøpe det hjemme forbedring eller maling forsyne butikkene, der det er solgt som malingsfjerner. Bare legge 100 prosent ren aceton til drivstoffsystemet - aceton solgt som neglelakkfjerner kan inneholde fargestoffer eller parfyme. Aceton kan irritere øyne og hud, så ta nødvendige forholdsregler når du håndterer den. Siden aceton er brannfarlig, behandle det som du ville bensin: Lagre bare små mengder i en solid beholder i bilen. Bruk et glass uteksaminert sylinder (tilgjengelig på apotek) for å måle aceton når du fyller tanken. Sjekk din for å bestemme kapasiteten på drivstofftanken. Aceton har høyere oktantall enn bensin, så begynne med å legge en unse av aceton per 10 liter bensin for å la bilens oktan sensorer kalibrere til høyere ratio. Etter en tank eller to, øke blandingen til 3 gram per 10 liter. Tilsett aceton før drivstoffet for å sikre at den blander jevnt. Vær forsiktig så du ikke søler aceton på bilen din kropp, fordi det kan løse opp maling og plast.

Grunn av den økte oktantall aceton, kan bilens check engine sensor kommer på hvis du slutter å bruke drivstoff additiv . Tilbakestille anti-knock sensor vil rette opp denne feilen. Effektene av aceton synes større i motorer med forgassere snarere enn drivstoff-injisert systemer, selv om drivstoff-injisert diesel eiere har rapportert en økning i kjørelengde med aceton. Hvis du har en dieselmotor, bruke som mindre volum på aceton: ikke mer enn to gram til 10 liter drivstoff. Noen biler, som Toyota Prius, har en syntetisk foret drivstofftanken eller andre plastdeler som kan skades av løsemiddel handling av aceton.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135222.html

Previous:
Next:

bensin