Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan åpne en låst Gas Cap

Locked gasskapper kommer i ulike størrelser for å passe en rekke bil merker og modeller. En typisk cap koster alt fra $ 15 til $ 25 . Å ha en låst gasskappe kan hindre bensin tyver fra snylte drivstoff midt på natten , men låste gasskapper kan noen ganger være vanskelig å åpne selv for bilenes eiere. Instruksjoner
en

Bruk tasten . Vri nøkkelen med klokka , så tilbake til venstre . Ta ut nøkkelen og spinne hetten slik at du kan begynne å fylle bensin på bilen .
2

Frys cap. Hvis lokket sitter fast eller låst på en filler halsen og du ikke har lokket nøkkelen , helle kaldt vann over lokket . La vannet fryse ved å plassere isen over cap eller venter en til to timer i løpet av vinteren for lokket til å fryse på egen hånd. Etter at vannet har frosset , spinne hetten av det samme som du ville gjort hvis det var ulåst .
3

Bruk en tang . Stramme grep på hetten for å holde den fra spinning . Bruk en tang for å skru lokket mot klokken. Fortsett å vri hetten mot venstre til den spinner av.
4

Ring en låsesmed . Dersom du mister hetten nøkkel og ikke klarer å åpne lokket , ring din lokale låsesmed. Kostnaden ved å bruke en låsesmed kan kjøre deg fra $ 75 til $ 100 avhengig av hvilken del av landet du bor i og hva låsesmeder betalt i ditt område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135146.html

Previous:
Next:

bensin