Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik reparerer drivstoff sprøytebrukere

Fuel injektorer brukes til å blande drivstoff i en bilmotor med luft, slik at motoren til å kjøre mer jevnt på høyere og lavere temperaturer. Imidlertid kan både bensinpumpen og drivstoff injektor bli tett, noe som fører dem til funksjonsfeil. Heldigvis finnes det noen billige teknikker som kan brukes for å løse et drivstoff injektor før bileiere blir tvunget til å løpe ut og kjøpe en ny drivstoff injektor. Du trenger
Statisk utgang press gaugeHammerMetal stang forlengelse
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvorvidt problemet stammer fra drivstoff injektor eller drivstoffpumpen. Hvis drivstoffpumpen kjører sakte eller ikke kjører i det hele tatt, sjekk strømforsyningen. Måle trykket slippes ut fra pumpen ved å feste en statisk utgang manometeret til drivstoff skinnen. Sjekk om trykket lest av statisk utgang trykkmåler slipper trykket som bensinpumpen manualen anbefaler.
2

Kontroller drivstoff injektor filter. Disse filtrene ofte blir tette. Tette filtre kan byttes til en mye lavere kostnad enn å erstatte hele injektoren. Tette injektorer og drivstoff injektor filtre er de vanligste problemene som forårsaker et drivstoff injektor å ikke fungere skikkelig.
3

Plasser tuppen på en tynn metallstang på feil drivstoff injektor.

4 p Med en hammer, banke forsiktig på den andre enden av metall stang. Sørg for å trykke på drivstoff injektoren når motoren er i gang. Hvis injektoren fortsatt ikke virker, trykker litt hardere.
5

Tenk å få en erstatning. Hvis du ikke kan få drivstoff injektoren skal fungere, er det sannsynlig skutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135147.html

Previous:
Next:

bensin