Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde in My Volvo S70

En Volvo S70 er en mid-size bil med et rykte for å ha en jevn ride og langvarig liv. Imidlertid er nedsiden av en S70 som det er kjent for å forbruke mer bensin enn gjennomsnittet mid-size bil. Drivstoffet problemet bør ikke føre til at du ønsker å gi opp bilen, bør det heller ikke avskrekke deg fra å kjøpe denne modellen, fordi det er en rekke praktiske måter å forbedre gass kjørelengde i din Volvo S70. Instruksjoner
en

Skift bensinfilter regelmessig. På en Volvo S70, er drivstoffet filter plassert over bakakselen på høyre side av motoren. Siden motoren avhenger av en tilstrekkelig mengde luft til å kombinere med brennstoffet for å operere, bevirker renheten på filteret direkte kvaliteten av luftstrømmen. Når motoren må jobbe hardere for luft, mer bensin for å kjøre.
2

Kontroller lufttrykket i dekkene med hver bensinstasjon stopp. Ved å lage en rutine for å sjekke dekkene dine hver gang du stopper for å fylle bensintanken, kan du være trygg på at små lekkasjer vil ikke gå ubemerket hen. Din Volvos motor trenger ikke å jobbe så hardt hvis dekkene arbeider med maksimal kapasitet. Hvis du merker at lufttrykket avtar betydelig med hver kontroll, kan det være lurt å vurdere å kjøpe nye dekk.
3

Sjekk din Volvos "check engine" lys for advarsler om at noe i Motoren trenger oppmerksomhet. Selv om du kanskje føler at bilen er knirkefritt, ble dette lyset opprettet for å advare eieren av problemer. Ved utskiftning eller etterfylling væsker eller gjør rutinemessig vedlikehold, sørg for å bruke Volvos bilpleiemidler, siden disse ble laget spesielt for å møte behovene til Volvo design.
4

Administrere hastighet og akselerasjon med målrettet forsiktighet . Plutselige økninger i hastighet, hyppige start og stopp, og andre slike støt av pedal-power brenner en betydelig mengde kostbare drivstoff, og unødvendig slites ned din motor. Selv om du kanskje føler presset for tid, vil du faktisk spare på antall turer til bensinstasjonen ved å praktisere slike vaner som å se fremover for rødt lys og gradvis minkende fart, etterfulgt av å trykke forsiktig på gasspedalen for å begynne å kjøre igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135262.html

Previous:
Next:

bensin