Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Drain en Vespa Gas Tank

Tømming gass fra en Vespa gasstanken er ikke så lett som drenering gass fra en bil. Før du kan tappe gass fra en Vespa scooter, er det ofte nødvendig å først fjerne sin gass tank, spesielt i eldre scooter modeller. Spesialverktøy hentet fra en Vespa deler leverandør er også nødvendig for å gjøre jobben. Sjansene er de kanskje ikke være tilgjengelig i ditt nabolag bilen forsyning butikken. Du trenger
Ratchet forlengelse
Crow fot skiftenøkkel
lakk tynnere
Kulelager og nøtter og bolter
vernebriller
Rengjøring hansker
1 liter saltsyre
1 stykke kork
Air kompressor eller WD-40
Vis flere instruksjoner
en

Finn stål gasstanken under Vespa førersetet. Bruk en skralle forlengelse og en kråke fot fastnøkkel til å fjerne sin mutter. Hvis din er en bakmontert cap, må du endre fastnøkkel til å fjerne mutteren og deretter tanken.
2

Etter at tanken er fjernet, hell lakk tynnere inn i det, etterfulgt av ball lagrene og nøtter og bolter. Rist tanken. Du kan bruke tynnere alene om tanken ikke er rustne eller hvis drivstoff ikke har tyknet.
3

Wear vernebriller og rengjøring hansker. Plugg tankens hullet med en kork og hell saltsyre inn i den. Deretter skru lokket på igjen og riste tanken med kraft, hvis det er dårlig rustet. Deretter tømme syre helt inn i en stikkontakt.
4

Etter siste dråpe syre har blitt tappet, tørke ut tanken med en luftkompressor eller ved å spraye WD-40 inn i den.

5

Undersøk grundig hver tomme av tanken, sjekke for rust hull eller nålestikk. Hvis rust gjenstår, blant annet løs rust, gjenta trinn 3 og 4. Gjør en sluttkontroll og avgjøre om din nåværende tanken er fortsatt brukbart eller om det må skiftes ut med en ny tank.
6

Fullfør prosessen for brukbare tanker ved å ta det til en profesjonell som kan forsegle sin innsiden med riktige selfangere og tetting teknikker. Ikke forsøk å gjøre denne prosessen, som feilaktig håndtering kan skade tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135261.html

Previous:
Next:

bensin