Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Kast av gass fra gamle biler

Hvis du har en søppelplass der du lagrer gamle biler, eller har du gamle biler som fortsatt har bensin i tanken, er det lurt å kvitte seg med gassen. Bensin inneholder kjemikalier som kan forurense grunnen og vann hvis den slippes ned i bakken. Gass kan også antennes, så riktig avhending kan unngå en brann. Avhengig av hvor gammel gassen er, har du et par alternativer for å få drivstoff ut av gamle biler og kaster det. Du trenger
Hevert
Gass kan
Trakt (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft om gassen er bra eller forverret. Hvis du vet hvor gammel gassen er, kan du bruke god gass igjen. Dersom gassen er forverret eller du ikke vet hvor gammel gassen er, er det best å gjøre deponiløsninger. Ifølge AOL Auto, hvis gassen er eldre enn et par måneder, bør du vurdere det forverret seg.
2

Hevert god gass i en gassbeholder. Dersom gassen er bra, kan du bruke en hevert å trakt gass fra gasstanken i den gamle bilen inn i en gass kan eller andre beholderen. Du kan lagre gassen i beholderen før du er klar til å bruke det igjen. Deretter kan du helle gassen inn i en annen bil, gressklipper eller annen gass-opererte maskinen.
3

identifisere farlig avfall sentre. Se i de gule sidene i din lokale telefonboken under overskrifter som "miljømessige og økologiske tjenester" og "Oljer, Waste". Ring noen av tjenestene som er oppført for å spørre om de kastes bensin.
4

Transport gass til disposisjon sentrum. Hevert den gamle gassen ut av bilen og inn i en gass kan som du kan bruke til å ta gassen til disposisjon sentrum. Ta den gamle gass til disposisjon senter for riktig avhending.
5

Betal disposisjon gebyr. Noen farlig avfall sentre avhende gamle gass for gratis, men en kan kreves gebyr. Hvis det er en avgift, må du gjøre betalingen før du leverer over gassen for riktig avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135383.html

Previous:
Next:

bensin