Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan beregne Fuel Mil

I dagens prøver økonomiske tider, med arbeidsplasser og penger knappe og drivstoff prisene stiger, vel vitende om bilens drivstofføkonomi kan hjelpe deg å finne en mer nøyaktig budsjett. Regelmessig overvåking kan også hjelpe deg med å spore hvordan justere kjørestilen din, for eksempel kjører mer konservativt eller på de store motorveiene, påvirker det totale drivstofforbruket. Beregning av bilens miles per gallon, eller mpg, er en grei prosedyre. Instruksjoner
en

Fyll opp bensintanken helt.
2

Spill inn kilometerteller kjørelengde. Det vil se omtrent slik 32500,5. Hvis du har en trippteller, dvs. en som er tilbakestilt lett til null, trykk på knappen for å tilbakestille det.
3

Drive som normalt før du må fylle igjen.

4

Refill tanken igjen helt og registrere antall liter som kreves for å fylle opp tanken. Også ta opp den nye kilometerteller eller trippteller lesing.
5

Beregn antall miles du har kjørt. Hvis du brukte en trippteller, er nummeret du leser antall miles. Hvis du leser de viktigste kilometerteller, trekker den første verdien fra den andre verdien. Som et eksempel, hvis du leser 32500,5 første gang og 32800,5 andre gang, reiste du 300 miles.
6

Beregn drivstofføkonomi, i mpg, ved å dele miles kjørt mellom hver tanking av de liter gass som kreves for å fylle opp tanken. Som et eksempel, hvis du kjørte 300 miles og trengte bare 10 liter for å fylle deg tanken, er din gass kjørelengde 300 miles delt på 10 liter, som tilsvarer 30,0 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135532.html

Previous:
Next:

bensin