Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre MPG på en Suburban

The Suburban er en stor Sport Utility Vehicle (SUV) som har en lang chassis og et romslig interiør. Den store størrelsen på Suburban bidrar til den lave kjørelengde per gallon (MPG). Nyere modeller får bare 21 MPG på motorveien og eldre modeller får mindre MPG på grunn av eldre teknologi. Hvis du eier en Suburban, og ønsker bedre gass kjørelengde i byen og på motorveien, er det et par ting du kan gjøre for å redusere gassforbruket. Instruksjoner
en

Kontroller at Suburban er motoren holdes i forsvarlig stand. Hvis du ikke skifte olje på en jevnlig basis eller ta Suburban i å bli kikket over mot de anbefalte ganger i henhold til produsentens planen, kan motoren utvikle problemer som vil redusere gass kjørelengde. Syntetiske oljer eller naturlige oljer som er behandlet med spesielle friksjonshindrende tilsetningsstoffer har vært kjent for å forbedre gass kjørelengde med 12 prosent.
2

Blås dekkene til riktig rating (skrevet på siden av dekk) og sjekke dem regelmessig for å sikre at de er oppblåst. Hvis dekkene er for lavt lufttrykk, bilen har til å arbeide hardere når du kjører, noe som krever ekstra drivstoff, og en lavere MPG.
3

Ta så mye ekstra "ting" ut av bilen som mulig. Hvis Suburban har en tredje seterad, fjerne dem og la dem hjemme hvis du ikke bruker dem. Dette vil redusere den totale vekten av bilen og forbedre gass kjørelengde.
4

Ta av ekstra tilbehør på bilen din som øker luftmotstanden, for eksempel bagasjehyller. Selv om disse ikke har mye effekt ved lave hastigheter, når du kommer motorvei-hastigheter, kan de ha en stor effekt på din gass kjørelengde.
5

Ta motorveien ruter så mye som mulig, siden kjøring i bytrafikk vil drastisk øke hvor mye drivstoff inn Suburban bruksområder. Unngå tomgangskjøring i trafikken. Tomgang bruker gass, og reduserer MPG.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135097.html

Previous:
Next:

bensin