Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forberede en bil Gas Tank for lagring

Hver gang du kommer til å lagre en bil bort for en sesong , eller lenger , det er en sjekkliste over ting du må gjøre først. En av de viktigste av de oppgaver er å forberede gasstanken av bilen. Hvis du parkerer bilen med gasstanken som det er, risikerer du innsiden av tanken ruster . Gassen vil slå bedervet , eller bli forurenset med fuktighet. Dette kan unngås hvis gasstanken er riktig forberedt for lagring. Du trenger
Fuel system stabilisator
Vis flere instruksjoner
en

Kjør til nærmeste bensinstasjon og fylle bensintanken på bilen hele veien opp . Ved fylling av tanken , vil den fortrenge alt vann som allerede finnes i systemet. Det vil også bidra til å forhindre fuktighet fra forming i tanken og forårsaker rust .
2

Legg et drivstoff system stabilisator til gasstanken på bilen. Velg en god kvalitet drivstoff stabilisator som Sta -bil merkevare. Det vil holde gassen frisk , og beskytte motoren fra lakk, gunk og rust . En drivstoff stabilisator vil også hjelpe bilen starte opp raskere etter at du tar den ut av lagring. Følg produsentens anvisninger for å oppnå de beste resultatene .
3

Drive bilen i 20 til 30 minutter til å forberede gasstanken for lagring. Dette vil bidra til å tørke opp fuktighet som er til stede i motoren og eksos .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135167.html

Previous:
Next:

bensin