Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Starter Små motorer i Cold Weather

Eiere av gressklippere, båter, luke eaters og en rekke andre enheter med små motorer kanskje legge merke til at motorene er noe vanskeligere å starte i kaldt vær. Fra sjekker oljen til grunning drivstoff, kan noen få trinn under kalde perioder sikre at små motorer starter enkelt og pålitelig hver gang. Sjekk oljen

liten motor eiere kan være vant til å sjekke oljen før hver start, men dette trinnet er spesielt viktig når det er kaldt. Muligheten av olje til å flyte, kjent som viskositet, kan bli sterkt påvirket av den omgivende temperatur. I perioder med varmt vær, renner relativt tynn og flytende olje lett selv gjennom en motor som har blitt slått av for en stund. I kaldt vær, selv om det er olje tettere og flyter ikke like lett. Av denne grunn må liten motor eiere kontrollere oljen og sikre at den er klar til å flyte når motoren startes. I noen små motorer, må eieren blande olje i med drivstoff, et skritt som bør tas rett før du forsøker å starte motoren.
Prime Fuel

I tillegg til å sjekke oljen, kan små motor eiere må klargjøre drivstoff før du prøver å starte motoren i kaldt vær. Akkurat som olje blir tettere og ikke flyter så fritt når temperaturen synke, kan drivstoffet også ha en hard tid som strømmer gjennom motoren når det er kaldt. Siden små motorer generelt stole på forgassere snarere enn drivstoff sprøytebrukere, må drivstoffet være i stand til å flyte fritt før motoren kan starte. I ekstreme tilfeller må en eier legge til drivstoff eller startgass direkte inn i forgasseren å først starte motoren, så la ekstra drivstoff til å flyte inn i motoren som det varmes opp.
Åpen Throttle og Choke

fordi drivstoff må kunne flyte fritt for at motoren skal starte, er det viktig å justere motorens turtall og choke i tillegg til grunning drivstoffet. Justering av gass og choke vil øke mengden drivstoff blir pumpet inn i motoren og forgasseren, og denne økningen kan utgjøre forskjellen mellom start og starter ikke når drivstoffet renner sakte. I noen tilfeller må en eier ta lignende skritt for å starte en motor som har stått ubrukt i lengre tid, som gass og choke hjelp drivstoff flytte inn det tørre forgasseren raskere. Dette konseptet gjelder også for start i kaldt vær. Når motoren starter og produserer varme som varmer drivstoff, kan eieren justere gass og choke ned i normale driftsforhold for å hindre flom motoren med drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135203.html

Previous:
Next:

bensin