Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

DIY Kjørelengde Booklet

Holde en kjørelengde hefte i bilen er en fin måte å spore sin drivstofføkonomi fra uke til uke og måned til måned. Hvis forsiktig og konsekvent målinger er tatt, kan mye læres om gass kjørelengde kjøretøyet kommer i forskjellige vær-og føreforhold og med forskjellige merker av drivstoff og deler. En plutselig nedgang i drivstofføkonomi kan også være et tegn på at bilen er inne mekaniske problemer. The Book

En effektiv kjørelengde heftet kan begynne med mange forskjellige typer bærbare datamaskiner. Du kan bruke en mini-spiral notebook, en lomme kalender eller daglig planlegger, eller til en bestemt kjørelengde bærbare pruchased fra et brevpapir butikken. Virkelig, kan alle typer bærbare som kan passe inn i hanskerommet brukes og er ideell. I en klemme, kan en full størrelse juridisk notepad legges i en mappe og brukt, men en mindre en vil trolig bli mye enklere å administrere.
Hvordan bruke det

Når du fyller opp bilen, trekk ut kjørelengde heftet og merke ned dato, sammen med målerstand på kilometertelleren. Fyll tanken helt opp. Så, neste gang du får gass, merker ned den samme informasjonen og fyll tanken opp igjen. På den tiden, kan du legge opp miles siden sist fylle opp og dele det med antall liter drivstoff du putter inn i tanken, noe som vil gi deg kjøretøyets gjennomsnittlige MPG (miles per gallon) for denne perioden . Ta regelmessige målinger over en periode på noen uker eller en måned kan gi deg en idé av den samlede gjennomsnittlige drivstofføkonomi av kjøretøyet.
Ytterligere Tips

Fyll opp bilen med drivstoff fra en bensinstasjon for et par uker, og deretter flytte til en annen operatør. Å gjøre dette kan fortelle deg hvilken bensinstasjon drivstoff fungerer best i bilen og om det er verdt å betale mer for de større navnene eller ikke. Du kan også prøve forskjellige merker av tennplugger og ledninger, luftfiltre, oljefiltre og drivstoffilter over tid for å finne ut hvordan hver enhet påvirker den generelle kjørelengde på bilen, hvis i det hele tatt. Også huske på at bykjøring vil netto en lavere MPG enn highway kjøring på grunn av all start og stopp i kryss og parkeringsplasser. Så, hvis du bruker mer tid på motorvei en uke og mer tid på overflaten gatene den neste, vil MPG rapportene gjenspeiler det. Dessuten kan holde dine dekk fylt til produsentens anbefalte press virkelig gjøre en forskjell i drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135065.html

Previous:
Next:

bensin