Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva Ruins gasstanker?

Alle biler som har en gass tank, for eksempel biler, båter, ATV, RVs, motorsykler og plen utstyr, kan til slutt ha en ødelagt gass tank. Gamle, sovende biler utvikle rust i tanken, og sediment kan gjengi en gasstank ubrukelig. Gasstanker av kjøretøy som opererer på veier står overfor flere farer på grunn av gaten salt og veien hindringer, som kan skape hull og lekkasjer i tanken. Rust

Et kjøretøy av noe slag som sitter i flere år uten bruk vil utvikle rust i bensintanken på grunn av kondens buildup av endringen fra varme dagtemperaturer til de kjøligere nattlige temperaturer. Etter flere måneder, vil gassen brytes ned og blandes med vann, noe som fører til en kjemisk reaksjon og endrer gassen inn i et brennbart produkt som lukter eter. Rust danner til slutt og kan utvikle hull i gasstanken.
Sediment

Når en gass tank drives stadig svært lav eller helt tom for drivstoff, noe sediment i tank vil synke til bunnen og bygge seg opp i tanken. Dette kan føre til rust, det kan også sediment gni på bunnen av tanken og til slutt ødelegge den. Feil utskifting av gasskappe etter tanking kan gjør sediment å gå inn i tanken.
Gate Salt

I nordområdene som akkumuleres store buildups av snø, salting veiene for å smelte snø og is for sikkerheten til sjåførene er en vanlig praksis. Dekkene på en bil plukke opp veisalt og distribuere det under bilen, på den beskyttende skjold under bensintanken. Etter mange år, vil skjoldet brytes ned, utsette gasstanken. Tanken kan til slutt danne hull, som fører til farlige drivstofflekkasje.
Road Hindringer

Mange elementer er tapt langs veier hvert år. Uunngåelige veien farer resultere fra å sikre elementer feil, dårlig vedlikehold på kjøretøyene som forårsaker manglende deler, eller jettegryter og veiarbeid. Noen av disse scenariene kan føre til en bil treffer objektet og punktering av bensintanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135135.html

Previous:
Next:

bensin