Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan å fylle opp en Gas Can

Når du har maskineri, utstyr eller små biler som kjører med bensin, må du fylle ut en bærbar gass kan med bensin for å drive disse elementene. Selv om du kanskje ikke tenker mye på å fylle gass bokser, vil forsiktig fylle prosedyrer for å sikre en trygg og begivenhetsløs prosess. Selv om uhell oppstår sjelden, finnes det en mulighet likevel for brann og personskade. Håndter bensin og tilhørende røyk med omsorgsfull hjelp for å unngå tragedie. Du trenger
bensinpumpe
Godkjent gass kan (med en etikett utpeke godkjenning)
Vis flere instruksjoner
en

Plasser godkjent gass kan på bakken nær bensinpumpe. Dette vil sikre at gassen kan er jordet skikkelig, og vil redusere muligheten for statisk elektrisitet bygningen mens du fyller gassen kan. Godkjente gass bokser er vanligvis rød og bør ha en garantist Laboratories (UL) eller American Society for Testing og Materials (ASTM) stempel.
2

Forbered bensinpumpe for å begynne å pumpe bensin.

3

Sett bensinpumpe munnstykket inn i gass kan, å sørge for at munnstykket har direkte kontakt med kanten av gassen kan åpne. Dette vil redusere statisk elektrisitet oppbygging.
4

Pump gassen inn i gass kan, fylle det 95 prosent full. Slik at en liten mengde tomrom innenfor gassen kan gi gassen plass til å utvide, om nødvendig.
5

Fjern munnstykket og sett den tilbake på gassen pumpen. Skru på gassen kan lokket tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135087.html

Previous:
Next:

bensin