Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Gas Powered Cars Vs. Hybrid Cars

Hybrid biler har blitt et populært alternativ til tradisjonelle bensindrevne biler. Snarere enn å bruke bare en bensin (forbrenningsmotor) motor, hybridbiler kombinerer gassmotorer med elektriske motorer, og batteriene som gir strøm til motorene benytter et oppladbart energikilde som hjelper dem å bli mer drivstoffeffektive. Kjørelengde

Hybrid biler og SUVer få bedre gass kjørelengde enn sine gassdrevne ekvivalenter. For eksempel får Toyota Prius, en av de bedre kjente hybridbiler, opp til 51 MPG (miles per gallon) når drevet i byen, mens samme størrelse Toyota Camry blir bare ca 21 MPG i bykjøring, i henhold til Environmental Protection Agency.
Strøm

Tidligere hybrider tilbudt mindre strøm enn tradisjonelle gassdrevne biler, som hadde sterkere motorer som ikke tar tid å komme i gang. Men nyere hybrider tilbyr sterkere, kraftigere og mer responsive motorer, selv om gass kjørelengde kan ikke være like god som Prius og lignende biler.
Miljø

Hybridbiler, hvis drevet nøye, vil generere mindre utslipp, noe som bidrar til å redusere bilens negative miljøpåvirkning (kalt en "carbon footprint"). Siden hybridbiler også bruke mindre bensin, kan de bidra til å spare fossilt brensel.
Størrelse

"Mindre" betyr ikke alltid "bedre," nå at hybrid biler er tilgjengelig. De Pruis, for eksempel, er klassifisert som en mid-size bil av EPA, mens Mini Cooper - med EPA-estimert kjørelengde spenner 28-37 MPG - er en subcompact bil
Cost

Nye hybridbiler er vanligvis alt fra $ 3000 til $ 6000 dyrere enn sine bensindrevne kolleger. Men kjøperne er kvalifisert for en føderal skatt kreditt (kredittkort beløpene begynner å fase ut for en gitt produsent når den har solgt over 60.000 kvalifiserte kjøretøy, med noe henfalle innen april 2010). Hybridbiler også gjøre opp for prisforskjellen over tid ved å redusere den endelige kostnaden for tanking.
Reparasjoner

Siden motoren i en hybrid bil slår seg av mens bil går på tomgang, er det mindre slitasje på motoren. Også, når du bruker bremsene til å bremse eller stoppe, hjelper hybrid bilens elektromotor å bremse den ned, og dermed tar noen belastning av bremsesystemet og øke levetiden på bremsene. Men ulempen av å eie en hybrid bil kan være batteribytte, siden det er behov for å drive den elektriske motoren samt tilbehør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135061.html

Previous:
Next:

bensin