Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

2007 Jeep Wrangler Fuel Economy

The 2007 Jeep Wrangler ble produsert i fire konfigurasjoner: 2WD automatiske, 2WD manuell, 4-hjulsdrift automatisk og 4WD håndboken. Alle de fire modellene har en 6-sylindret, 3,8-liters motor. Drivstofføkonomi kan variere litt mellom disse fire oppsett, men er ganske konsekvent. Estimatene på bilens offisielle EPA vinduet klistremerke er satt når bilen er helt ny, slik at den faktiske drivstofføkonomi kan variere noe basert på faktorer som kjørevaner, kjøring atferd og kjøretøyets tilstand. The US Department of Energy gir også kjøretøy ratings for drivstoff økonomi, energi innvirkning, carbon footprint og luftforurensning. 2WD Manuell

2007 Jeep Wrangler 2WD modell med en sekstrinns manuell girkasse har en estimert kombinert EPA av 18 miles per gallon (mpg). Kjøretøyets gjennomsnitt 21 mpg i byen og 16 mpg på motorveien. Bilen er anslått å konsumere 19 fat olje per år og koster ca $ 3,97 å kjøre 25 miles.
2WD Automatic

2007 Jeep Wrangler 2WD modell med fire -trinns automatisk girkasse har en estimert kombinert EPA av 17 mpg. Kjøretøyets gjennomsnitt 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien. Bilen er anslått å konsumere 20,1 fat olje per år og koster ca $ 4,21 å kjøre 25 miles.
4WD Manual & Automatic

2007 Jeep Wrangler 4WD-modeller med enten sekstrinns manuell girkasse eller en 4-trinns automatisk girkasse begge har en EPA av 16 mpg og gjennomsnitt 18 mpg på motorveien og ca 14 mpg i byen. Begge konfigurasjonene er estimert å konsumere 21,4 fat olje per år og koste ca $ 4,47 å kjøre 25 miles.
Fuel Economics

Fuel økonomi Beregningene er basert på en forutsetning om at en gjennomsnittlig person bruker 45 prosent av sin tid på kjøring på motorveien, og 55 prosent kjøring i byen. Gjennomsnittlig drivstoffpris er $ 2,86 per gallon og beregningen forutsetter at tanking oppstår når bilens tank er 10 prosent full. Derfra er en beregning gjennomført for å beregne kostnadene for å reise 25 miles.
Carbon Footprint

US Department of Transportation genererer også en carbon footprint score for å måle virkningen av et kjøretøy på klimaet basert på de gjennomsnittlige utslippene av karbondioksid fra eksosanlegget. 2007 Jeep Wrangler har en carbon footprint poengsum mellom 10,4 og 11,6, avhengig av modell. Biler er vurdert på en skala mellom 3,5 til 16,2 og er effektiv for å sammenligne biler og forstå deres miljøpåvirkning.
Air Pollution Score

luftforurensning score, som er forskjellig fra karbonutslipp scorer, måler virkningen av et kjøretøy på menneskers helse og smog ved å tallfeste den luftbårne forurensende utslipp. Biler er scoret mellom 0 og 10 der 0 er det verste og 10 er best. Alle 2007 Jeep Wrangler modeller har en luftforurensning score på seks. Stillingen er beregnet ved å fange eksosutslipp for testing og måling med kontrollert overvåkingsutstyr. Stillingen måler forurensing slike karbon-holdige forbindelser (f.eks NMOG, NMHC og THC-typer), nitrogenoksid, svevestøv, karbonmonoksid og formaldehyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135305.html

Previous:
Next:

bensin