Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva er hensikten med en Røkgassrensing System?

Biler , lastebiler og andre kjøretøyer produsere eksos. Eksos inneholder flere luftforurensende stoffer som har vist seg skadelig både for mennesker og for miljøet. Eksosutslipp systemer er utviklet for å redusere utslipp av forurensende stoffer . Formål

Formålet med eksosutslipp systemer er å redusere så mye som mulig produksjon og utslipp av skadelige luftforurensning funnet i motorkjøretøy eksos. Selskapene sysselsetter en rekke overvåkings-og filtrering teknologi for å oppnå dette målet .
Miljøgifter
p Det er flere typer luftforurensning funnet i motorkjøretøy eksos. Disse inkluderer hydrokarboner , karbonmonoksid , nitrogenoksider , svoveloksider og partikler . Eksponering for disse miljøgiftene kan føre til en rekke helseproblemer --- selv død .

Typer

Flere ulike utslippsreduserende teknologier er ansatt for å redusere produksjon og utslipp av skadelige eksosutslipp . Katalysatorer , partikkelfiltre , oksygen og karbonmonoksid sensorer, termisk styringssystemer og plasma - baserte systemer er alle vanlige utslipp - kontrollsystemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135441.html

Previous:
Next:

bensin