Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik Finn en Chevron etter nummer

Chevron ikke tillater en butikk nummer søk på sin nettside, noe som gjør det svært vanskelig å finne en Chevron etter nummer. Men det finnes måter å oppdage nummeret til en bestemt Chevron butikk eller bensinstasjon i nærheten av deg, og prosessen er enkel. Finne en Chevron tar bare pålitelig Internett-tilgang og litt grunnleggende informasjon. Du trenger
Chevron nettstedet
Postnummer antall mål Sun City navnet på bestemmelsesstedet
Vis flere Instruksjoner
Slik Finn en Chevron etter antall
1

Gå til Chevrons offisielle hjemmeside. Her vil du finne en liste over fanene øverst på hjemmesiden. Klikk på "stasjoner".
2

Under listen over alternativer som vises, velg "Station Finder." Dette vil tillate deg å finne en Chevron-stasjon et par forskjellige måter. Du kan skrive inn ditt fulle hjemmeadresse, din by eller stat, eller et postnummer. For å finne en Chevron etter nummer, skriv de 5 sifrene i postnummeret du er i. Klikk "Finn forhandlere."
3

Vis kartet som kommer opp med din liste over nærliggende Chevrons . Klikk på en av de kartlagte Chevron ikonene for å avsløre nummeret på stasjonen, eller bla lengre ned på siden for en utskriftsvennlig liste av stasjonsnummer. Dette vil omfatte ikke bare butikk nummer, men også gateadressen og telefonnummeret.
4

Bruk din GPS eller smart telefon for å finne en nærliggende Chevrons butikk nummer ved hjelp av en gass å finne app som gass Finder for iPhone. De fleste GPSs vil også ha en "Points of Interest"-delen, med en opsjon for "Fuel". Skriv inn Chevron, og det nærmeste stedet, sammen med butikk nummer, vil komme opp på skjermen.
5

døyt ned butikken nummeret for fremtidig referanse. Dette kan være nyttig hvis en kvittering som må ut på nytt, dersom en lommebok eller andre verdifulle er tapt, etc. Kjenne butikk nummer kan innskrenke dine valg når du trenger å gå tilbake samme vei på en Chevron-stasjon som du kan ha besøkt mens du er på en biltur eller ferie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135484.html

Previous:
Next:

bensin