Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Bedre Din MPG på en Silverado

Din Silverado bør innpode en følelse av stolthet i deg. GM har testet den og sette den gjennom skritt, slik at du kan være trygg på sin pålitelighet. Den store, solid konstruksjon, men ikke utgjør drivstoff-effektivitet bekymringer. Som tilfellet er med de fleste lastebiler, må du vite tips og triks av effektiv kjøring for å spare penger på pumpen. Bedre gass kjørelengde vil kreve en konstant tilslutning til en drivstoffgjerrig kjørestil på din del. Instruksjoner
en

Følg fartsgrenser. Ikke bare er dette den sikre måten å kjøre, men det vil føre til bedre drivstoffeffektivitet siden Silverado effektivitet faller brått siste 60 miles per time. Ifølge US Department of Energy, hver 5 mph tilvekst siste 60 vil koste deg 24 cent mer per gallon.
2

Lat som det er et eggeskall på gass og brems pedaler. Slamming på bremsene eller gass vil knuse egg og knuse din drivstoffeffektivitet. Forutse stopper og starter opp igjen i en smidig måte, og du vil spare 33 prosent mer gass på motorveien, ifølge US Department of Energy.
3

Bruk cruise control. Som nevnt i trinn 2 vil sterk bremsing og akselerasjon føre til lavere gass miles. Men praksisen gjelder ikke bare for trafikk. Opprettholde en konstant hastighet med cruisekontroll når trafikken er ikke-eksisterende, og du vil fortsette å spare penger.
4

Slå på Silverados overdrive. Hastigheten på motoren reduseres og spare deg for gass. I tillegg vil motoren din lide mindre slitasje, noe som betyr større drivstoffeffektivitet som bilen blir eldre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135465.html

Previous:
Next:

bensin