Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Automatisk Fuel dyser Work

Et automatisk brennstoffdyse slår av en bensinpumpe under tanking når tanken er full eller nesten full . Disse enhetene er en sikkerhetsmekanisme slik at drivstoff pumper ikke over- pumpe bensin inn i bilen. Mekanismer

Automatisk brenseldysene utnytte et vakuum trykkmåler på pumpen for å avgjøre om en bil tanken er full . Når måleren registrerer at bilens tank er nesten full, slår munnstykket av strømmen av gass.
Safety

Uten denne mekanismen , kan bensin søler utenfor motor kjøretøy , skaper en brann eller miljørisiko til sjåføren og andre forbrukere .

typer

standard type drivstoff dyse har trykket i det slik at sjåføren umiddelbart kan pumpe gass . En trykk- aktivert brenseldyse må trykket som skal fylles inn i pumpen før føreren kan pumpe gass . En sperre brennstoffdyse festes på drivstoffslangen før drivstoffet er pumpet inn i bilen .
Preference

Bensinstasjoner vanligvis benytter press aktivert pumper. Med press aktivert pumper , kan gasshylse ikke pumpe gass til ledsager tillater press for å bygge opp i bensinstasjonen . Ledsageren kan press for å gå inn i gasstanken når sjåføren bekrefter betaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135486.html

Previous:
Next:

bensin