Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2002 XL7

The 2002 Suzuki Grand Vitara XL7 er en SUV som virkelig lever opp til tittelen "sport utility". Selv om Suzuki er vanligvis forbundet med små, drivstoffgjerrige biler, er det XL7 litt av en avgang i at det er større og kan håndtere off-road forhold. Dermed er XL7 utstyrt med en kraftig seks-sylindret motor som bruker mer gass enn de fleste av Suzukis mindre biler. Ifølge US Department of Energy, den `02 XL7 vil gjennomsnittlig 16 mpg. Du kan hjelpe din XL7 møte disse benchmarks, og med overgå dem, ved å følge noen enkle tips. Instruksjoner
en

Hjelp Suzuki XL7 miste litt vekt. Selv SUVer kamp for å oppnå store gass kjørelengde når de blir tvunget til å bære ekstra vekt. Faktisk bare en ekstra 100 kg. er i stand til å redusere drivstofforbruket med ca 2 prosent, ifølge Federal Trade Commission. Miste vekt ved å fjerne unødvendig last fra baksiden av XL7 din. Også avinstallere store dekk og hjul og gå tilbake til den opprinnelige størrelsen. Hvis du har boltet på andre ettermarkedet tilbehør som bare tjener bilens estetikk, fjerne dem.
2

Fjern XL7 er takstativ, hvis en er utstyrt. På denne måten vil du ikke bli fristet til å hale noe på taket av bilen. Ikke bare legge den ekstra vekten, når du hale sykler eller bagasje på taket, du drastisk redusere SUV aerodynamikk og dermed redusere drivstofforbruk.
3

Kjør Suzuki XL7 med tålmodighet og sunn fornuft. Først aggressiv kjøring, som akselererende og stopper plutselig, reduserer gass kjørelengde. Coast to stopper og akselerere gradvis. Når du kjører på motorveien, forsøk på å holde XL7 på eller under 60 miles per time. Når du akselerere utover 60 km /h, du begynner å brenne ekstra gass. Hvis du har et problem med en ledelse fot, prøv å bruke cruise control når det er mulig.
4

Slå av 2002 XL7 stedet for å la den gå på tomgang. Hvis du forventer å bli stoppet for over et par minutter, bare slått av tenningen. Du vil faktisk spare gass ved å skru bilen av og starter den igjen når du er klar til å flytte.
5

Endre XL7 olje regelmessig og utføre rutinemessig vedlikehold. Som din Suzuki aldre, blir riktig vedlikehold stadig viktigere å holde motoren går jevnt. Hvis motoren går jevnt, vil du oppnå bedre gass kjørelengde. Endre olje omtrent hver 4000 miles. Du må også sjekke SUV andre væsker, som for eksempel overføre saken og differensial olje. Sjekk din luftfilter og sørg for at det er rent. Til slutt, blåse opp dekkene til trykket som anbefales på sideveggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135255.html

Previous:
Next:

bensin