Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan hevert bensin ut av en Mazda Millenia

snylte bensin ut av en Mazda Millenia er enkelt, spesielt med tanke på at tyngdekraften gjør mesteparten av arbeidet. Men siden det involverer brennbare væsker, og du må gjøre det sug med munnen din, må du være forsiktig med å gjøre dette på en svært bevisst måte. Ved å følge disse instruksjonene, kan du gjøre dette trygt uten å få noen bensin i munnen. Du trenger
6 eller 7 meter i klar plast eller gummi slangen, 3/4 inches i diameter eller mindre
Plastic gasstanken
Vis flere instruksjoner
1 < p> Pass på at Millenia er parkert på et plant underlag og at nøklene ikke er i tenningen. Helst bør du gjøre dette når bilen er helt avkjølt siden forrige bruk, men dette er ikke nødvendig.
2

Åpne drivstoff døren og ta av bensinlokket.
< BR> 3

Still et tomt gass kan ved siden av bilen og sette inn en ende av røret inn i tanken. Mate den et par meter i og blåse inn i den andre enden av røret, lytter etter bobler. Når du kan høre bobler, vet du røret er under drivstoff nivå.
4

Ordne røret slik at det fører fra gasstanken hele veien til bakken, looper deretter rundt en gang og fører sikkerhetskopiere til hånden din. Den nedre, bøyde delen av røret må være nærmere bakken enn drivstofftanken, og til slutt i hånden må være over tanken.
5

begynne å suge på enden av røret i hånden, holder den godt over drivstofftanken. Sjekk som brennstoff nivået går gjennom røret, og slutte å suge så snart brenselet passerer gjennom bunnen av sløyfen og begynner å stige opp den andre siden av røret. Tyngdekraften vil føre til at drivstoff til å strømme til denne lavere bøyde delen av røret.
6

Plukk opp plasten gasstanken uten å senke den enden av røret i hånden under Millenia drivstoff tank. Hold tanken høyt opp og mate enden av slangen inn i åpningen.
7

Senk plast gasstanken og slange. Når tanken og slangen får under nivået i tanken, vil drivstoffet begynner å strømme fritt inn i plast tank.
8

Se flyten av drivstoff tett før du har suges det beløpet du trenger , og deretter heve plast tank og enden av røret før de er høyere enn Millenia gass tank igjen. Flyten av drivstoff vil stoppe.
9

Trekk enden av røret ut av plast gasstanken og rette ut røret. Drivstoffet i røret vil strømme ned igjen i tanken.
10

Sett ned plast gasstanken og fjerne røret fra tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135148.html

Previous:
Next:

bensin