Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få de beste drivstoff kjørelengde fra en 4,3 Silverado

Chevrolet Silverado er en av de mest solgte lastebiler i landet, og en av de mest solgte biler totalt. Den Vortec 4,3 liters V-6 motor ble ofte brukt i Silverados rundt århundreskiftet. Silverado er en full-size pickup lastebil. Som alle kjøretøy, kan du få den beste drivstoff kjørelengde fra en 4,3 Silverado ved å installere oppgraderte deler og følge korrekte kjøring teknikker. Du trenger
Truck bed cover
Eksossystem
Air filter
Luftinntak
Dekk
GPS system
Vis flere instruksjoner
1

Installer et deksel på toppen av sengen av Chevrolet Silverado. Trekket vil drastisk redusere luftmotstanden og forbedre gass kjørelengde. Dekker vanligvis varierer fra $ 400 til $ 500, men de vil spare deg for penger i det lange løp. Du kan også forbedre luftmotstanden av Silverado ved å lukke vinduene når du kjører på motorveien.
2

Tune opp 4,3 Silverado på regelmessig basis, eller tiden anbefalt i bruksanvisningen. En gang i året er omtrent riktig, selv om dette kan variere avhengig av antall miles du legger på truck.Tell din mekaniker til å sjekke Silverado motor kompresjon, drivstoff trykk og drivstoff trykkregulator. Alle disse kan føre til dårlig drivstoff kjørelengde.
3

Installer et nytt eksosanlegg på 4,3 Silverado. De eksosanlegg for biler og lastebiler blir stadig bedre. Nye eksosanlegg har rør som forbedrer eksos flyt fordi de har rør som er bredere og rettere. Bedre eksos flyt forbedrer gass kjørelengde.
4

Oppgrader luftfilteret i 4,3 Silverado. Selv om den nye linjen av luftfiltre koste omtrent dobbelt så mye som de gamle, de også vare lenger. Like gunstig er det faktum at de ikke tettes så raskt og derfor bidra oksygen komme til motoren. Mangel på oksygen vil gjøre motoren kjøre mindre effektivt og redusere drivstoff kjørelengde. Tilsvarende erstatte lager luftinntak med en ny og forbedret en. Som tilfellet er med en luft filter, øker en oppgradert luftinntak gass kjørelengde ved å tegne mer luft inn i motoren.
5

Gjør din Silverado så lett som mulig. Bare la elementer i sengen av lastebil som er nødvendig.
6

Forbedre måten du kjører og drive bilen. Adlyde fartsgrensen, unngå ruse opp motoren, og ikke gi gass mens du går opp en bakke. Bruk en GPS-system for å unngå å kjøre unødvendige miles. Bruk Silverados overdrive gearing. Overdrive gearing gjør at motorens turtall for å redusere, noe som forbedrer kjørelengde. Bare kjøre air condition når det er absolutt nødvendig. Ikke varme opp motoren lenger enn nødvendig. Kombiner korte turer til én.
7

Kontroller dekkene på din Silverado har riktig inflasjon. Et dekk som er under-oppblåst eller overinflated legger til drivstoff forbruk. Kjøpe nye dekk hvis de gamle er tynnslitt. Kontroller at dekkene er riktig justert og balansert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135282.html

Previous:
Next:

bensin