Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan en hybridbil Motor Work?

En hybridbil er en som bruker mer enn én type energi til å gi bevegelse. Den elektriske-bensin-versjonen har eksistert siden 1902 da Ferdinand Porsche bygde Mixtewagon som hadde elektriske motorer i sine hjulmuttere drevet av akkumulatorer som var i sving belastet av sin bensinmotor. Hybridbiler var ganske populær før 1920 da Henry Fords innføring av samlebåndet gjort bensin biler mer overkommelige. Den nyeste generasjonen av hybrider begynte med Toyotas 1997 Prius. Hybridisering

Dagens hybrider er overveiende gassdrevne kjøretøy som bruker elektrisk kraft som en hjelpemotor. De er klassifisert som mild eller full hybrider. En mild hybrid gir en assist fra en elektrisk motor til sin bensinmotor, konverterer kinetisk energi fra bremsing til elektrisk energi, og stopper bensinmotoren når bilen er stoppet eller i stop-and-go-trafikk. Full hybrider gjøre alt som en mild hybrid gjør, og i tillegg stoler de helt på den elektriske motoren til framdrift i visse situasjoner.
Idle-Off

Når en hybridbil er stoppet, sin bensin motoren slås ned, spare drivstoff og redusere utslippene. Når bilen begynner å bevege seg igjen, vil bensinmotoren automatisk på nytt. Denne automatiske stoppe og starte kan oppnås med vanlige forrett motorer, så denne funksjonen alene gjør ikke en hybrid.

Regenerativ bremsing
p Konvensjonelle bremser bruke friksjon å konvertere en bilens bevegelsesenergi til varmeenergi. I en hybrid med regenerativ bremsing, en del av bremsing skjer ved den elektriske motoren opererer som en generator. Motor-generator snur, konvertere kinetisk energi til elektrisk energi. For at denne prosessen skal fungere effektivt, må den elektriske motoren være større og opererer på en høyere spenning (over 60V) enn en konvensjonell startmotor. I tillegg må batterier som brukes være i stand til å lagre større mengder energi enn konvensjonelle batterier.
Strøm Assist

En kombinasjon av idle-off, regenerativ bremsing og makt bistå funksjoner rett bilen for å bli kalt en mild hybrid. Hjelpemotor betyr at den elektriske motoren har tilstrekkelig kraft til å hjelpe bensinmotor akselerere kjøretøyet. Dette ekstra effekt gir en mindre, mer effektiv bensinmotor uten tap i ytelse. De økonomiske og miljømessige fordelene med en mindre motor er åpenbare.
All Electric Propulsion

En full hybrid kombinerer idle-off, regenerativ bremsing og makt bistå funksjoner med alle elektrisk fremdrift. Ved start av, og ved kjøring i lave hastigheter, bilen er drevet helt av den elektriske motoren. Ved høyere hastigheter, tilbyr bensin motor kraften
Plug-in Hybrid

Noen hybrider har en plug-in-funksjonen:. Du kan lade batteriene ved å koble dem til strømnettet. Når den er fullt oppladet, kan du kjøre dem på korte turer (20-60 miles) uten noen gang å starte bensinmotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135293.html

Previous:
Next:

bensin