Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få den beste gass kjørelengde på en 2001 Tacoma Truck

The Toyota Tacoma har lenge vært en av de beste utøverne når det gjelder optimal gass kjørelengde og kompakte pickups. I 2001 var det Tacoma tilgjengelig med to ulike motorer: en 2.4L firesylindrede og en 3.4L sekssylindrede. Avhengig av hvilken motor du har og om lastebilen er en to-wheel drive eller en firehjulstrekk modell, bør du være i stand til å snitt mellom 17 mpg i byen og opp til 25 mpg på motorveien. Selv om Toyota Tacoma er ganske lett på gassen, er det flere ting du kan gjøre for å øke sin drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Vedta gode kjørevaner. Dette er en av de enkleste og mest effektive måtene å øke din Tacoma gass kjørelengde til det bedre. Bare unngå slamming pedalen til gulvet ved akselerasjon og treffer bremsene for bråstopp. Overholde fartsgrensen når du er på motorveien og bruk cruise control når du kjører på lange, flate strekninger. Husk, påvirker hver 5 mph over 60 mph negativt din drivstoffeffektivitet.
2

Fjern eventuelle ettermarkedet tilbehør du har lagt til din Toyota pickup. De ser fine og vi kan tilpasse din lastebil, men også legge til ekstra vekt og redusere gass kjørelengde. Veltebøyler, step barer, pensel vakter, verktøykasser og store dekk er alle eksempler på tilbehør du kan fjerne for å forbedre Tacoma ytelse.
3

Drive med Toyotas bakluke lukket. Bakluken faktisk hjelper aerodynamikk av lastebil som, ved høyere hastigheter, fører det til at luften kan sirkulere bak førerhuset og reduserer luftmotstanden.
4

Planlegg ruten før du forlater og kjøre alle dine ærend i en tur i stedet for flere. Tenk på en måte du kan nå alle destinasjonene i minst mulig miles, unngå trafikk, stopplys og kupert terreng. Husk også at du kan hjelpe din Tacoma lagre gass ved ikke å hale rundt overflødig eller unødvendig last mens du kjører ærend.
5

Opprettholde din Toyota pickup regelmessig. Skifte olje ofte og sjekke både luft og drivstoffilter. Ved oljeskift, vurdere å kjøpe en kvalitet syntetisk, så det kan hjelpe motoren din kjøre mer effektivt og dermed bruker mindre gass. Du kan også bidra til å øke Tacoma sin miles per gallon ved å sørge for sine dekkene er riktig lufttrykk. Sjekk instruksjonsboken eller dekkene selv for riktig trykk.
6

Slå Tacoma av når stoppet for over et par minutter. Tomgang lastebil faktisk vil brenne mer gass enn å slå den av og starte den på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135276.html

Previous:
Next:

bensin