Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre en Nissan Versa er drivstoff kjørelengde

Fuel kjørelengde er en viktig del av kjøretøyet eierskap. En forskjell på bare noen få miles per gallon kan sette deg tilbake hundrevis av dollar over et års tid. Men det er flere måter å forbedre drivstoff kjørelengde på din Nissan Versa, og disse metodene er kostnadseffektive. Enkle former for vedlikehold kan beløpe seg til de mest nyttige du kan gjøre mot å forbedre drivstoff kjørelengde. Du trenger
dieselinjektor renere
Vis flere instruksjoner
en

Ta Versa inn for en typisk glidemiddel og oljeskift. Gammel olje kan føre til at bilens motor til å kjøre over optimale temperaturer, forårsaker overflødig gass til å brenne under motor sykling.
2

Hell en flaske med drivstoff injektor renere på med din neste full tank med bensin. Drivstoff sprøytebrukere i biler kan bli tilstoppet over tid med oppbygging fra oksidasjon eller dårlig bensin, forårsaker en drastisk nedgang i drivstofføkonomi -. Og muligens motorytelse
3

Har dekkene på kjøretøyet roteres. Har dekkenes lufttrykk sjekket og matches til optimale nivåer. En ubalansert dekk set-up kan føre til en stor mengde av veien drag å skje, også redusere drivstofforbruket.
4

Drive i hjørner sakte. Ved akselerasjon i bilen din, må du ikke trykke gassen hardt. Ved hjelp av overdreven akselerasjon når du kjører dine Versa kan være den største synderen av dårlig gass kjørelengde. Ikke bare påvirker det gass kjørelengde, men det kan også i stor grad redusere levetiden på motoren din sel og andre komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135443.html

Previous:
Next:

bensin