Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Typer av mineralolje

Mineralolje, også kjent som flytende petroleum, er et biprodukt av den bensin produksjonsprosessen. Det er gjennomsiktig og i hovedsak består av hydrokarboner alkaner. Det er trygt for konsum, og har blitt godkjent av Food and Drug Administration for personlig pleie, kosmetiske elementer og et tilsetningsstoff, selv milde babyolje produkter er laget av mineralolje. Det er tre hovedtyper av mineralolje: parafinsk, naftenske og aromatisk. Paraffiniske Oljer

Ifølge Engineers Edge nettsted, er det den molekylære strukturen av lange kjeder av hydrokarboner som skiller parafinske oljer fra andre mineraloljer. Parafinske oljer inneholder parafinvoks og er den mest brukte base for smøring oljeprodukter. Kvaliteter parafinske oljer inkluderer en høyere motstand mot oksidasjon, en høyere viskositetsindeks og hell punkt og lav volatilitet. De brukes i kosmetikk industrien, for behandling av oljer i gummi, tekstil, og papirindustrien, som industrielle smøreoljer og for produksjon av motorolje.
Nafteniske Oljer

Den molekylære strukturen til ringene av hydrokarboner skille nafteniske oljer fra andre mineraloljer. Nafteniske oljer inneholder ikke parafinvoks. Kvalitetene til naftenske oljer inneholder god stabilitet, lav viskositet, en lav pour point og høy volatilitet. De er vanligvis brukt for applikasjoner med smale temperaturområder der en lav pour point er nødvendig, for eksempel produksjon av metall arbeider væsker og transformator oljer.
Aromatiske oljer Side

aromatiske oljer er avgjørende for dekk industrien. De har en kondensert ring molekylære sammensatte, og i motsetning til navnet, ikke har en behagelig lukt. De har lav flyktighet og er brukt for å forenkle behandlingen av gummiblandinger. De er også nøkkelen til den tekniske utførelsen av dekk, spesielt veien etterlevelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135515.html

Previous:
Next:

bensin